Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a Castelldefels - Els Llumins
26 feb 2005
fotos del cercavila de castelldefels contra l'especulació i de la nova okupació d'Els Llumins
collage2.jpg
Al número 167 de l’Avinguda Constitució, des de fa almenys 10 anys, hi havia un bloc d’habitatges en desús.
Les condicions d’aquest immoble eren deplorables degut a l’acumulació de runes i brutícia durant anys, a més, s’havia convertit en un espai sense cap funció per ningú, probablement de forma voluntària pel seu propietari i amb intencions purament especulatives.

Des de l’Assamblea de Joves de Castelldefels volem que aquesta situació canviï, i per aquest motiu utilitzarem aquest espai per fer un Centre Social per tota la gent del poble que vulgui participar.

Serà un espai obert a tothom, i neix amb la clara intenció de donar cabuda a totes les iniciatives particulars i col•lectives que es vulguin desenvolupar. Tindrà un funcionament assambleari, on cada individu tindrà la mateixa importància en la pressa de decisions.

Per aquest motiu us convidem a tots a participar en aquest projecte comú, per fer-lo de tothom i per a tothom, on es posi de manifest la veritable voluntat dels veins de dur a terme un projecte col•lectiu i popular, de forma directa i veritablement democràtica.

Si vols rebre informació i participar en l’Assamblea, envia un e-mail a jovemoucastelldefels ARROBA yahoo.es.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació a Castelldefels - Els Llumins
26 feb 2005
Felicitats a la penya de Kastefa!! Ja era hora d'obrir front pel Baix Sud. Que no us falti la solidaritat i les ganes de lluitar.

Salut i fins aviat!!
Re: Nova okupació a Castelldefels - Els Llumins
27 feb 2005
Cada dia som més centres socials al Baix: Cornellà, Esplugues, Viladecans, El Prat, Molins, Sant Boi i ara Castelldefels, felicitats i ànims des del Prat de Llobregat.

El Baix sempre en lluita contra l'especulació
Ens veiem aviat.
Re: Nova okupació a Castelldefels - Els Llumins
27 feb 2005
és de la cajei?
endavant amb la lluita
Re: Nova okupació a Castelldefels - Els Llumins
27 feb 2005
No és de la CAJEI perquè no considerem que com a assemblea formem part de l'esquerra independentista. Hi ha gent que intenta escombrar cap a casa, però a la AJC hi ha de tot i no només indepes.
Re: Nova okupació a Castelldefels - Els Llumins
28 feb 2005
Aquest CSA els llumins es de l'Assemblea de joves, assemblea formada pels joves de la vila amb agnes de tira un projecte comu de construció d'un alternativa el model actual. L'assemblea es autonoma de cap organització, partit politic mes enlla de la mateixa assemblea.
Sindicato Sindicat