Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Moguda al Ple Municipal de Viladecans
24 feb 2005
Avui a les 7 de la tarda un grup de persones ha assistit al Ple Municipal de Viladecans, fortificat per un nombrós desplegament policial, per denunciar l'actuació impune d'un grupuscul feixista al poble que ha apallissat reiteradament a diverses persones, inclosa una persona de l'Ateneu.
La sorpresa ha estat quan, en acabar el ple, no s'ha deixat intervindre a un company de l'ateneu de viladecans quan hi havia instància prèvia. L'excusa donada per l'ajuntament era que no tenien constancia de les denúncies per agresions (dient que havien consultat a la comisaria i no se'ls va acudir mirar a jutjats) ni de l'existència de feixistes al poble.

Tot i que l'acció d'avui anva encaminada a fer difusió per tots els mitjans possibles d'un problema que considerem social, ens ha fet la impressió de que l'ajuntament s'ha posat a la defensiva, canviant despres d'algunes discusions la seva línia oferint l'alcalde una petita reunió amb un parell d'antifeixistes. No esperem, ni esperavem, que l'ajuntament provés de posar solució a aquest problema, però sí fer constància que el problema existeix.

Recordar que demà a les 19:30h a la Pl. de l'església es convoca una manifestació amb el lema "Prou agresions feixistes ni a Viladecans ni enlloc", que just acabarà per assistir a la festeta dels 7 anys d'okupació del CSO Els Timbres.

Contra el feixisme, ni un pas enrera!

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more