Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
a Castelldefles he dit prou d'especulació! cercavila 26/02/05
23 feb 2005
Els joves de Castelldefels hem dit prou! cercavila contra l'especulació!
Els i les joves de Castelldefels, volem denunciar l’actual situació de falta d’habitatge a preu assequible a la nostra ciutat.
Castelldefels és una de les ciutats més cares de tota l’àrea de Barcelona. La situació geogràfica de la nostra ciutat ha fet que ens els últims anys haguem crescut molt, fent de qualsevol terreny un bé molt pagat per moltes de les empreses immobiliàries que s'han instal·lat a Castelldefels.
Una casa antiga del casc urbà s'ha convertit en l'objectiu principal de qualsevol d’aquestes empreses, per especular i construir grans edificis, qualsevol zona verda ha passat a ser part del pastís a repartir entre constructors i promotor, substituint els arbres pel totxo, el verd pel gris. Totes aquestes accions ha estat permeses, i fins i tot, potenciades per l'Ajuntament, com amb la destrucció de la Riera dels Canyars o Can Ferret i l'actual especulació amb els terrenys de Can Aimeric. L’especulació s’ha instal·lat a Castelldefels precaritzant l'accés a la vivenda a molts col·lectius de la ciutat i entre ells nosaltres, els i les joves, que no compartim el model de ciutat que s'està construint i que comporta un model social de gran ciutat dormitori on a la classe traballadora cada dia li costa més tirar endavant, ciutat adormida i anestesiada d’on els joves ens sentim expulsats.

Manque polítiques d’ajudes per facilitar als i les joves l'emancipació. Manca una bossa d’habitatge protegit o un programa veritable i creïble per facilitar l'habitatge, manca voluntat política per aturar l’especulació i mirar de solucionar el problema.

Diguem Prou, i sortim al carrer, per reivindicar una solució.

Cases buides, gent sense cases com pot ser?

I Jornades Contra l'especulació.

Divendres 25 de Febrer 2005

20h Xerrada sobre l'especulació.
(Amb la participació de diferents membres de moviments socials que lluiten contra l'especulació)

Dissabte 26 de Febrer 2005

18:30h (Pl. Estació) Cercavila revinidcatiu contra l'especulació

Els joves hem dit prou!
ATUREM L'ESPECULACIÓ!

Assemblea de joves de Castelldefels
Febrer 2005

jovemoucastelldefels ARROBA yahoo.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: a Castelldefles he dit prou d'especulació! cercavila 26/02/05
23 feb 2005
Moltes felicitats gent, a Castelldefels la cosa també es mou, quina alegria, moltes salutacions i solidaritat des del Prat.
El Baix sempre en lluita.
Sindicato Sindicat