Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : especulació i okupació
Lluites socials a Korneyà
22 feb 2005
Jornades de recuperació de la memòria històrica recent
toxics.jpg
Aquestes jornades tractaran sobre les lluites socials que s’han donat a Korneyà des de finals dels 60 i principis del 70 fins ara i que tindran lloc al CSO Tòxics (passeig dels Ferrocarrils Catalans 15-19, <M> L5 Cornellà Centre, FFGG Cornellà Riera) del 26 de febrer al 19 de març.

L’objectiu d’aquestes jornades és conèixer la història, silenciada i manipulada per les institucions i els seus mitjans de desinformació, de la veu dels/les seus/ves protagonistes. Hi ha moltes coses que no sabem que van passar, aquí mateix, no fa gaire. També volem que serveixi per a fer una reflexió i anàlisi crítica, personal i col·lectiva, veure quines són les eines que s’han utilitzat històricament per aconseguir les reivindicacions que en cada moment es creien més necessàries i veure, també, amb quines s’ha d’aprofundir per avançar en la lluita i quines poden haver estat contraproduents per aquesta.

A més, volem que aquestes jornades serveixin per generar un material escrit de consulta en forma de dossier que estigui a disposició de les persones i els col·lectius (tant de Korneyà com de fora) i que, a ser possible, siguin el principi i no el final d’un treball iniciat farà ja prop d’un any al ja desallotjat CSO Pati Blau.

Assemblea del Centre Social Okupat Tòxics

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Lluites socials a Korneyà
24 feb 2005
ei nens que no es veu el artell!!
Sindicat Terrassa