Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : especulació i okupació
Èxit en l´aniversari de Can Barba
22 feb 2005
Èxit de participació en l´aniversari de Can Barba.
La celebració de l´aniversari del Centre Social Alliberat de Sabadell s´inicià a les 11h amb un torneig de futbol 5x5 a la plaça vallès que comptà amb una dotzena d´equips. A destacar els equips foranis de Can Calet (granollers) i el conglomerat Cornellà-Terrassa, que acavà segon, seguit del guanyador del campeonat, Endavant.
Tot seguit començà el dinar, obra de l´Assemblea de Joves del Centre. Amb menjars a 5 eurus a triar entre el menú càrnic o vegetarià. Unes 150 persones gaudiren de l´àpat i disfrutàren de les posteriors actuacions musicals de cantautors i d´una humorística obra teatral satírica, duta a terme per la monoleguista de Cerdanyola, Marta.
A les 20h s´inicià la xerrada-debat que sota el títol "Alliberant espais, Constrüint Alternatives", aplegà a membres de Can Calet, Can Vies, l´oficina de l´okupació, el nou pati blau (cornellà) i de Can Barba. Fou un enriquidor intercanvi d´experiències, on es van debatre projectes i es van compartir idees.
Entrada la vesprada començà el concurs de tititemes (fer titius amb tema, la veguda anti-sistema), que omplí d´alcohol les goles i les barbes dels concursants.
Començà a tocar després Morrikos Vs el suelo, Doble Dosis, Catiuska, Pirat´s, i Dj. Titis. Entre els grups, es realitzà el concurs de Garrotins (tradicionals ritmes populars sabadallenques) i es llegí el manifest de la jornada.
Més d´un miler de persones participàren en l´aniversari o visitàren l´espai de transformació social el dia que, des que hom pot recordar, un centre social okupat cumplia un any a Sabadell. En un dia on fou clar referent dels joves en diversos àmbits, d´uns actes que contàren amb la col.laboració de 55 entitats /associacions/col.lectius.
Moltes mercès a tots.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Èxit en l´aniversari de Can Barba
23 feb 2005
Aupa!!

Resistència a Sabadell, a veure si tot segueix en marxa i per molt temps. Tots els meus millors desitjos per valtres.
Sindicat