Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí : especulació i okupació
Èxit en l´aniversari de Can Barba
22 feb 2005
Èxit de participació en l´aniversari de Can Barba.
La celebració de l´aniversari del Centre Social Alliberat de Sabadell s´inicià a les 11h amb un torneig de futbol 5x5 a la plaça vallès que comptà amb una dotzena d´equips. A destacar els equips foranis de Can Calet (granollers) i el conglomerat Cornellà-Terrassa, que acavà segon, seguit del guanyador del campeonat, Endavant.
Tot seguit començà el dinar, obra de l´Assemblea de Joves del Centre. Amb menjars a 5 eurus a triar entre el menú càrnic o vegetarià. Unes 150 persones gaudiren de l´àpat i disfrutàren de les posteriors actuacions musicals de cantautors i d´una humorística obra teatral satírica, duta a terme per la monoleguista de Cerdanyola, Marta.
A les 20h s´inicià la xerrada-debat que sota el títol "Alliberant espais, Constrüint Alternatives", aplegà a membres de Can Calet, Can Vies, l´oficina de l´okupació, el nou pati blau (cornellà) i de Can Barba. Fou un enriquidor intercanvi d´experiències, on es van debatre projectes i es van compartir idees.
Entrada la vesprada començà el concurs de tititemes (fer titius amb tema, la veguda anti-sistema), que omplí d´alcohol les goles i les barbes dels concursants.
Començà a tocar després Morrikos Vs el suelo, Doble Dosis, Catiuska, Pirat´s, i Dj. Titis. Entre els grups, es realitzà el concurs de Garrotins (tradicionals ritmes populars sabadallenques) i es llegí el manifest de la jornada.
Més d´un miler de persones participàren en l´aniversari o visitàren l´espai de transformació social el dia que, des que hom pot recordar, un centre social okupat cumplia un any a Sabadell. En un dia on fou clar referent dels joves en diversos àmbits, d´uns actes que contàren amb la col.laboració de 55 entitats /associacions/col.lectius.
Moltes mercès a tots.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Èxit en l´aniversari de Can Barba
23 feb 2005
Aupa!!

Resistència a Sabadell, a veure si tot segueix en marxa i per molt temps. Tots els meus millors desitjos per valtres.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more