Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: globalització neoliberal
Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
Ante la derrota sufrida por la "campaña por el NO", que ha sido barrida por una abstención del 60 por cien contra el referéndum-farsa, los mismos pequeñoburgueses que la orquestaron, cuentan ahora "su" triunfo.
Si conservadora era la "campaña por el NO", ¿qué puede decirse de las manifestaciones de ¨"éxito" por la pírrica cifra de votos obtenidos en comparación con una abstención masiva, ampliamente superior al SI que promovía el Gobierno? La abstención del 60 por cien, ha declarado NULO el referéndum por antidemocrático, un referéndum viciado en origen por las lacras de la falsa democracia burguesa - casi orgánica en este caso - para el que éstos "buenistas" cristianos, y otras fuerzas adormedera del capital, pedían "el voto".

Enhorabuena a la CNT cuya llamada más que coherente a la abstención, clara vencedora de la farsa, fue motivo de insultos por estos infundados revolucionarios del buenismo adormedera.


JORNADAS POR EL 'NO' / El Mundo

El presidente de ATTAC participa en los actos contra la Constitución Europea en Sevilla
Bernard Cassen, director general de 'Le Monde Diplomatique', dictará una conferencia invitado por el Foro Social hispalense

ELMUNDOUNIVERSIDAD.COM

Artículo de B. Cassen en 'Le Monde Diplomatique': 'Debate engañoso sobre la Constitución Europea'
ATTAC Madrid
Joaquín Urías (US, FSS): 'Razones contra la Constitución Europea' [PDF]
Entrevista a Bernard Cassen en attacmadrid
Especial sobre la globalización en elmundo.es
La Universidad informa sobre el referéndum

MADRID.- Bernard Cassen, director general del semanario Le Monde Diplomatique y presidente de la Asociación por una Tasación de las Transacciones Financieras para la Ayuda a los Ciudadanos (ATTAC), dictará mañana la conferencia Referéndum europeo: la catástrofe sería votar que 'sí' en la Universidad de Sevilla (US).

Cassen, como cofundador del Foro Social Mundial de Porto Alegre, expondrá las principales tesis antiglobalización que ha venido defendiendo este colectivo en contra del actual proyecto de Constitución para Europa.

ATTAC España participa de las movilizaciones realizadas en diferentes puntos del Estado español en contra del tratado constitucional.

Según la convocatoria difundida por el Foro Social de Sevilla, el texto "consolida una Europa sin posibilidad de control democrático, basada en la libre competencia absoluta y fuertemente militarista", pues impone "el aumento constante del gasto militar y la liberalizacion de servicios públicos, a la vez que prohíbe las ayudas estatales a empresas y discrimina a los inmigrantes legales" residentes en España.

El acto tendrá lugar el 18 de febrero, a las 18.30 horas, en el salón de grados de la Facultad de Económicas de la US.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
¿ Acaso el Tratado no se está ya aplicando tanto en la UE como en cada uno de los Estados miembros?

El reformismo de los capitostes de ATTAC Francia ha caído en el más absoluto de los descréditos, al no querer sumarse a la DENUNCIA ANTIDEMOCRATICA de un "referéndum no consultivo" que llamaba a votar sobre lo que ya estaba hecho y decidido, legitimándo este abuso de forma indirecta con una "llamada a VOTAR NO"

Me pregunto ¿quién puede llamar a votar en nombre de la democracia en un referéndum que es una farsa, sino un lacayo de la burguesía?
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
Lo que denota el "talante" de algunos defensores de la obtusa campaña de "votar NO" en un referéndum-farsa es que tras haber insultado a la CNT por atreverse a argumentar su punto de vista a favor de la ABSTENCION, ahora pretenden excusarse de SU DERROTA sumándose como VOTOS NEGATIVOS los votos de los que HAN DECIDIDO NO VOTAR. Algunos no han votado porque carecen de derechos en la democracia burguesa: pero de estos "sin papeles" o "sin derechos" los buenistas que han orquestado la campaña de votar NO en un referéndum-farsa sólo se acuerdan cuando toca a sus campañas de "márketing".

Se ha demostrado nuevamente que en el Estado Español, no hay más revolucionarios que los anarquistas.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
Los politicos, de todos los colores y pelajes, han sido coherentes: han pedido nuestro voto. Es para lo que sirven, es para lo que están.
La CNT, Soli, y pocos más tb han sido coherentes no queriendo servir a la farsa.
Asi que el tiempo pone a cada uno en su sitio...
P.D. : JM, no es para tanto.
¡que nos vas a hacer enrojecer con tatnos piropos a los anarquistas!
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
preferiria no rebre elogis d'un troll del calibre de Jano Magaledro

per cert, que tal el vot nul que demanaves? o ara ja no t'enrecordes, mentre li fas la rosca als ceneteros?

quin personatge
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
Si es tornés a fer aquest punyetero referendum tornaria a votar que No inclús sabent que quedaria en minoria, i sóc anarquista i no crec haver perdut cap de les essències que tu esmentes. Suposo que un cop passat el referendum és molt fàcil pel guru del vot nul fer anàlisis sobre la seva brillant idea, i a la vegada veure com té el morro de fer seva l'abstenció, quan ell defensava una altra cosa. També tornar a aclarir per oportunistes varis que la CNT no ha fet una crida oberta a l'abstenció per molt que alguns ara intentin apuntar-se al carro vencedor, han estat unes minoritàries federacions les que ho van apuntar i la gran majoria van guardar un silenci en aquesta materia, el que han fet els afiliats serà sempre una incognita, a no ser que algun llest que suposo com megalerdo sortirà a dir que el 60% d'abstencionistes són anarquistes o l'estupidesa i el simplisme de dir que hem guanyat alguna cosa. Suposo que a cavall guanyador tots s'apuntaran i el que espero sobretot és no passar vergonya aliena per les animalades que es poden fer en relacionar una cosa amb l'altra.

El que em sembla més absurd de tot és dir que hem guanyat per l'alt nombre d'abstenció. Si una cosa estavem defensant els que anavem a votar No era que amb l'abstenció que fos se la passarien pel cul, com a hores d'ara fan sense inmutar-se i si algú tenia dubtes ara li podrà queda ben clar que ni amb un 80% d'abstenció fariem res en un referendum no dic en unes eleccions que consti. On és l'abstenció activa? si existís realment enlloc de començar a atacar els legítims arguments dels que hem votat que No, més propers ideologicament (encara que el tal megalerdo com sempre posa fronteres, separa, disgrega, apunta i dispara arbitrària i sectariament) estarien atacant els "guanyadors" del Si, perque han fet una cosa que és ilegitima com donar per bones unes eleccions on la majoria de gent ni s'ha pronunciat, si l'abstenció fos activa a hores d'ara la veuriem en algun lloc. Però jo aquesta abstenció activa no la veig, la constitució està aprovada i tota Europa es felicita, i l'abstenció victoriosa perque ens ha servit sino per fer-nos a la idea del que ja sabiem de sobra, que són ilegitims i que no és una democràcia, però tu que volies en aquest referendum aturar la constitució europea o demostrar-te el que tots sabem però que no serveix absolutament per res quan es tradueix en abstencionisme en un referendum?

Que ara vinguis d'analista revengista a insultar a milers de persones que han currat des de la base, amb censures i manipulacions, sense diners públics de pel mig, per molt que busquis subvencions i peles de sota mà per autorefermar la teva paranoia, dins d'una plataforma que englobava a molts col·lectius transformadors, que per tu només son buenrollistas i socialdemocrates, demostra la teva baixessa moral en no entendre el sentit del que s'ha fet i sobretot el fet de ser tan miserable com per pensar que tota aquesta feina s'ha fet per legitimar l'estat o alguna cosa. Ets tan demagog que em fa gràcia que et pensis que si haguès guanyat el No amb el mateix resultrat d'abstenció alguns haguessim dit que si que llavors si que valdria aquest referendum. El referendum és il·legítim perque no ha sobrepassat ni la meitat de la població i a partir d'aquí els culpables d'aquest frau no són els del No sino els que aprovaran la constitució amb tota l'abstenció que hi ha hagut, i alguns encara continuen sense adonar-se que la puta abstenció no serveix de res en un estat antidemocràtic, rieu i continueu dient que heu guanyat que això és d'un simplisme impresionant. Si això fos una democràcia l'abstenció podria servir, però després de veure el que hem vist, jo no sortiria d'aquesta forma a dir que hem gunayat alguna cosa perque s'em cauria la cara de vergonya, veure que ni un 60% d'abstenció serveix per res més que demostrar el que ja sabem, i que? hem canviat quelcom amb aquesta evidència?

Pensava que series més inteligent i atacaries als que realment t'estan estafant i timant, i no a tots aquells col·lectius que humiltment han volgut posar el seu gra de sorra per intentar aturar aquesta puta merda, i jo no ho considero pas un fracàs, no mesuro això pel nombre de vots sino pels cercles i les xarxes que s'han conformat i l'il·lusió que he vist en molta gent, la feina de base, el treball a molts racons del territori, la coherència i la lluita mai seran un fracàs i mai les mesuraré en vots, tots ens hauriem de felicitar i continuar denunciant aquest frau a mà alçada, espero que en això els milions d'abstencionistes actius, si existeixen, es comencin a posar les piles, i potser coincidirem en alguna cosa, però a veure aquest abstencionisme actiu en que es tradueix perque com sigui Megalerdo el seu guru anem apanyats. Que estrany que el mateix que resta legitimitat als vots d'un referendum els faci servir per atacar als que han tret menys vots. No t'enteres ni on has de disparar.

Felicitats a la gent que ha treballat pel No i felicitat a aquells abstencionistes que ho han fet conscientment, però no siguem tan rucs de pensar que hem guanyat alguna cosa o que tots els abstencionistes han seguit les consignes de l'anarquisme.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
pero bueno, ahora resultará que el 60% de la abstención en el referéndum son actitivistas de la CNT? la abstención activa no es lo mismo que la abstención pasiva. El gran grosso de la abstención del domingo es pasiva, y seguramente la abstención activa no llegue a más del 0,1%, visto el "activismo" de los ceneteros en los movimientos sociales.

Un poquito de por favor...
nacionalistes de dretes pel NO
21 feb 2005
El NO ha estat propugnat per estaments nacionalistes de dretes i inclús de ultradreta catalana, tal que Omnium Cultural, ERC o Estat Català.

Per tant, el NO no era una opción revolucionària, sino una opció nacionalista del mateix caire que el del nacionalisme xovinista de Le Pen, Giménez Losantos o Georg Haider.

Encara que ens ho vengueu de "progre" i enrotllat. O, en versió, enfadat abertzale. És el mateix, i no us doneu compte.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
juas,juas, juas

analitic diu, je, je, je, analitza la teva tonteria perque tens un greu problema de percepció de la realitat.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
En el Colegio Electoral de la calle Serrano de Madrid, el barrio más opulento de la ciudad, ha salido NO mayoritariamente.

Debían ser "revolucionarios" infiltrados.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
Si, i Berlusconi i Fini que son la dreta més corrupta i autoritaria d'europa han demanat el si. Tu si que ets un "revolucionario" infiltrat.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
al lo gaiter,SURT AL CARRER A LLUITAR i menys parrafada amb la makina carallot/ots/otes!
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
La dreta més corrupta de Cataluya, Omnium Cultural, ha demanat el NO.

Ara bé. Una cosa és demanar, una altre fer. El vot és secret.

Pero el fet no ho és: calle Serrano, majoria de NO!

Les ultradretes xovinistes d'Europpa han votat NO.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
Hem sembla molt bé el que ha escrit Lo Gaiter, si et mareges llegint més de tres linies seguides no es problema seu.

Vaja, ara toca campanya "aznarkista". Ja ha passat altres vegades a Indymedia, pero el que una novetat és aixó d'Omnium Cultural.

Ja no sap quina collonada escriure, se li acaben.

Tu si que ets un xovinista.

Curiós com alguns semblen interessats en que s'acabi el més aviat possible el debat sobre aquest referendum d'un legitimitat democratica més que dubtosa, com intenten que degeneri en collonades inútils.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
21 feb 2005
X! Estic absolutament segur, absolutament, de que m'he trepitjat moltíssim més carrer, organització i lluita que tu, segurament et trec uns anyets d'avantatge i de moment no em canso. No et dones compte que això que acabes de dir no té cap fonament perque ni em coneixes, ni saps d'on soc, si faig o si no faig? No veus que demostres en una sola línia que parles per parlar? És la hostia com alguns podeu fer aquestes afirmacions per la puta cara.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
22 feb 2005
El vot nul ha sigut el 0,81 per cent del vot emès, es a dir, el 0,36 % del total. Em sembla un percentatje a tenir en compte, atés que ningú feia campanya pel vot nul, excepte jo mateix a aquesta pàgina. Ningú s'apropia de res amic "lo gaiter", els únics que han sortint dien que l'abstenció "era seva" eren alguns impresentables de la "campanya del NO", que ni entenen el seu fracàs ni s'estalvieen els insults que van fer a aqauesta pàgina contra la CNT per defensar de forma molt coherent l'abstenció. Jo vaig discrepar d'ells perque pensava que hagués valgut la pena fer campanya pel vot nul. Haguéssim obtingut un resultat molt important.

Ara, aquests falsos revolucionaris que s'han sumat al vot de la ultradreta autoritaria de les "províncies burgesas", em dieun que sòc un "troll" . Però quins son els seus arguments ?
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
22 feb 2005
Amic "lo gaiter", jo ni et canvio el teu nom ni t'acuso de "baixessa moral" ni "revangista".

El fet es que tú m'insultes a mi perque us dig que sou uns contrarevolucionaris, pero no em fàs cap argument.

Dius que el referèndum es ilegítim pel resultat, i jo dig que el referèndum es ilegítim per si mateix;: perque preguntaba una cosa que ja estava decidida de forma antidemocràtica i perque era una consulta proòpia de la democràcia burgesa orgànica al no ser vinculant el seu resultat.

¡ Els que diuen com tu que el resultat invalida el referéndum el que no volen es reconèixer que el que és il-legitim es el propi plantejament del mateix i la aprovació previa d'un tractat antidemocràtic i no volen reconéxer que es una farsa inacceptable que les decisions del polítics siguin vinculants pels ciutadans i les decisions del ciutadans no siguien vinculants pels polítics!

Això que fàs, lo gaiter es en realitat una defensa del principi d'autoritat, per això et creus "legitimat" a acusarme de "baixesa moral".

Es per això que et dig i crec que am raó que ets un contrarrevolucionari: ets en realitat un defensor del principi d'autoritat burgesa i clerical. Es veu pel sentit del que escrius, amic Lo gaiter.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
22 feb 2005
Ja tornes a veure una altre vegada conspiradors vaticans per tot arreu?

Es molt interesant veure la teva conversió sobtada a l'anarquisme i al cenetisme.

Es cert, t'estas apropiant de l'abstenció quan no ha estat res més que una barreja d'apatía i rebuig sense concretar-se en res.

Al contrari del vot del no que com es evident, només calia veure els actes organitzats per tot arreu i els anuncis que es feien a Indymedia, ha estat basat en arguments sòlids i concrets des de valors d'esquerra i democratics.

Aquestes conspiracions vaticanes teves te les pots estalviar perque es evident el que passa, que la campanya del no ha estat protagonitzada per gent d'esquerres i amb un àmbit que abastava els Països Catalans al nostre cas.

Pensant en tot el soroll i la propaganda dels mitjans lligats al PPSOE i l'estat espanyol, que demanava el si pero en realitat desmobilitzava la gent, el vot te molt de valor.

Es molt fàcil aparèixer aqui convertit en un cenetista convençut i pretenent apropiar-se d'aquesta abstenció.

Te molt més merit tota la gent que des de diferents xarxes de moviments socials han fet campanya per una Europa plural, democratica i social tenint en front tot un aparell mediatic que, aquest si, disposa de tots els diners que vol i encara més.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
22 feb 2005
Amic R jo no m'apropio de res, molt menys de la decisió del que no han anar a votar a un fals referèndum sobre una falsa constitució que ja s'aplia desde fa anys.

No es cert el que dius de que els diners nomès han anat pel si, han hagut institucions amb molts diner i milers de persones afiliades que han fet campanya pel NO, pel vot en blanc, àdhuc per l'abstenció. El NO tambè ha tingut finançament encara que alguns vulguin no saver-ho.

El que ningu ha recolçat es el vot nul, per això dig que es el vot de la llibertat.

Respecte a la CNT, em sembla que han tornat a demostrar que son els únics capaços de defensar postures revolucionàries de forma coherent, com ho han fet de l'abstenció o ho fan CONTRA LA RELIGIO A LES ESCOLES, mentre els "reformistes" cristians nomès que fan campanyetes inútils per conduir les energíes "pels camins de nostre senyor".

Ja ho van dir els bisbes del Vaticà: es podia votar si, es podia votar no, es podia votar en blanc, hom podia inclòs abstenir-se. Però ni una ratlla pel VOT NUL. EL principi d'autoritat, sempre per endavant.

No em vingeu amb que la campanya del NO era revolucinària perque no hi ha qui s'ho empassi això.
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
22 feb 2005
En una cosa tens raó t'he canviat el nom i en això m'he equivocat, disculpa la malicia, però em reitero i cada dia que passa és més evident, que estàs entrant en una espiral d'irracionalitat i maniqueisme brutal. Els darrers articles sobre el finançament dels vots són realment un cant a la demagogia més absoluta, i fer un anàlisi en que generalitzes sobre milions de persones la teva idea preconcebuda de que són buenrollistes, contrarevolucionaris i no se quines malalties més dignes del més pur Stalin i les seves purgues simplement són tan poc rigoroses com dir que tots els immigrants han arribat en patera.

Per començar t'he dit el que t'he dit, i t'ho he dit en més d'una ocasió però ho repeteixo el referendum és il·legitim abans del resultat, però estirant de la corda d'aquest argument, d'il·legitimitats està ple aquest món i si comencem per un referendum podem continuar per les lleis, els consells i governs, els estats, les esglésies, el capitalisme i tantes i tantes il·legitimitats evidents, que per molt il·legitimes que siguin no vol dir que no siguin reals i que a hores d'ara estiguin dominant aquest món.

Davant d'aquest referendum molta gent es va plantejar i no sense raó que la única forma d'aturar-lo possiblement seria que el resultat fos un No com una casa, d'altres opcions s'han demostrat a hores d'ara tan o més nules que un vot negatiu. O em diràs que amb aquest nivell d'abstenció hem guanyat alguna cosa o hem pogut aturar aquesta constitució? el fet de que si haguès guanyat el No tampoc l'haguessim pogut aturar és una percepció teva que apliques com axioma alegrement quan no tens ni idea de si és així o no. En resum, que lluiti contra l'estat no vol dir que l'estigui legitimant per reconeixe'l com a enemic que és el que sembles dir en la teva argumentació tancada als teus dogmes de fe. Que voti contra una constitució no vol dir ni que estigui d'acord amb aquesta constitució, ni amb els seus referendums ni amb els seus estats. Simplement i ja cansa repetir-ho s'ha demostrat que era la única oportunitat que teniem d'aturar aquesta constitució, perque com molt bé hauries d'haver vist l'abstenció se la passen pel cul i se la continuaran passant sempre que vulguin, i jo que puc defensar aquesta opció quan el que s'han d'escollir són partits polítics en un referendum la trobo molt simplista i absurda com en definitiva ha estat. Quina alternativa esteu plantejant els dels vots nuls i l'abstenció activa? Ara que? Heu guanyat alguna cosa?

Quan t'acuso de baixesa moral, ho faig per moltes raons i suposo que per moltes més que vindran pero sobretot per creure't per sobre del bé i el mal per dictar qui és i qui no revolucionari, i el que és més fort començar a fer-ho rastrerament després de saber uns resultats que en això si que semblen importar-te i fer extensiva a milers de persones una generalització tan absurda com la teva. No penso perdre més temps en contestar-te el que j'ha te dit i no m'has constestat i no cal que et molestis en contestar per dir-me això del principi d'autoritat que tanta gràcia t'ha fet i molt menys per dir-nos a tots que som clericals i burgesos quan no tens ni puta idea del que som o deixem de ser ni dels principis o no que ens mouen. Si fossis una mica més perspicaç et donaries compte que la campanya pel No l'han fet molts col·lectius obertament a indymedia i d'altres llocs, amb noms i cognoms, si vols buscar conspiracions d'extrema dreta em sembla que t'equivoques i hauries de buscar d'altres arguments més lúcids, l'amic R t'ho ha deixat molt clar, però veig que la teva obtusitat i repetir com un lloro és la línia argumentativa que portes a l'estil Acebes de repeteix i fes-te pesat fins que algú s'ho empassi, de veritat no se que estàs buscant ni que pretens. Et torno a repetir perque sembla que no ho has entès que només una part minoritària de la CNT, per alguna cosa és conforma de federacions, es van declinar per l'abstenció activa, però bé si et fa il·lusió i estàs buscant un carnet no seré jo qui et dirà que no t'afiliis o que el triomf de l'abstencionisme és un triomf de la CNT, allà tu. Repeteixo que està clarissim que en aquesta campanya els actes més revolucionaris i de base s'han donat entre els partidaris del NO (xerrades, debats, accions, manifestacions...), una feina que ningú ens treurà i que crec que ha servit per moltes coses, en cap cas els que planejaven un abstencionisme actiu estan fent res ni molt menys tu i el teu vot nul.

El resultat és el que ha estat i ni el teu sectarisme, ni la teva paranoia buscamossens en tot, ni els teus errors de percepció em faran creure el contrari, menys quan encara no he vist cap reacció esperançadora ni alternativa d'entre aquells que defensaven que el millor que podiem fer i el que més mal els feia era que no votessim, bé, ara vist el 60% d'abstenció tindràs els collons de dir-me que aquesta ha estat la millor solució per aturar aquesta constitució i jo continuaré pensant que estàs més cap allà que cap aquí i sincerament comences a disparar sense parar-te a pensar ni qui és el teu enemic ni qui t'està estafant. Dir que si haguès guanyat el No tampoc l'haguessim aturat és una hipotesi més que és estupid discutir perque senzillament no ho sabrem mai, però ni tu, ni jo ni ningú perque no ha passat.

Simplement, reflexiona i pensa si els col·lectius i milers de persones que han treballat en aquesta campanya són burgesos o clericals tots a la vegada, si la resposta és que si, tinc claríssim que ets el meu enemic per demagog, simplista i sobretot per mentider, espero que no sigui el cas i abans de fer un pas més en el teu sectarisme acusant a tort i a dret t'aturis a veure que no tens raó en moltíssimes de les coses que dius i sobretot que no ets ningú per donar lliçons de res als que s'ho han currat per molt que no t'agradi. Tu que has fet per aturar la constitució?
Re: Campañas conservadoras, reacciones burguesas
22 feb 2005
Company lo gaiter, si penses que els meus argumens son "una espiral brutal de maniqueísme", donç em permetra's de dir-te que en fas un anàl.lisi força inconsistent.

Tú creus que jo ni ningú podia fer alguna cosa per "aturar la constitució". Quina Constitució? Et refereixes al Tractat que van aprovar a Roma fa mesos i que es porta aplicant de fa anys a través de altres tractats com la OTAN, la OMC, l'AGCS o el Tractat de Niça ? No t'has adonat encara que aquest referèndum no era decisori de res, sino una pantomina del Sr. Zapatero per enfotre´ns dels troglodites del PP ? Tu creus que per fer una campanya demanant el vot NO en una farsa es lluita contra la farsa ?

Amic lo gaiter, ja t'ho he dit en un altre lloc: els burócrates que han fet la pantomina de redactar aquest Tractat com si fòs "democràtic" tambè diuen que "han treballat molt" i "dessinteressadament": el treball es treball i no necesàriament es fa sempre en la direcció més adecuada: fixat el treball dels que van fe el túnel del Carmel.
Sindicat Terrassa