Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : pobles i cultures vs poder i estats
2004: l’any en el que despuntà la Franja
20 feb 2005
Mai s’havien fet tantes activitats i s’havia parlant tant de la Franja de Ponent. Aquesta setmana membres del Consell Directiu de la Institució Cultural han presentat en diferents àmbits governamentals i culturals la memòria d’activitats de l’any 2004.
Lâinforme resumeix les activitats portades a terme en lâany més intens, fins ara, en lâactivisme cultural de la Franja de Ponent. El resum, de 303 pàgines, arreplega les 280 accions i actes més destacats de la Institució en aquests dotze mesos, entre ells alguns tan meritoris com la primera part del Congrés de la Franja de Ponent o la Campanya âLlibres pels Xiquetsâ? que va merèixer el juny passat el guardó nacional de voluntariat lingüístic de lâADAC.

Pel que fa a la divulgació de la Franja mai se nâhavia parlat tant. En concret hem documentat 198 reportatges en ràdio, televisió i premsa escrita nacional o regional. Dâells, 182 han estat fruit de la Institució Cultural de la Franja de Ponent. Com sabeu també a la xarxa tenim un paper destacat, situant-se la web franjadeponent.net com la més llegida de la Franja i la quarta dels Països Catalans entre les entitats dâactivisme cultural.

Tots els estaments de lâadministració i el món cultural que han rebut lâinforme han volgut fer-nos coneixedors de que valoren excel·lentment la feina que hem dut a terme i fins i tot ens han fet saber que consideren la ICFP lâentitat avui en dia probablement més activa o dinàmica dels Països Catalans.

Agraïm enormement aquest sincer recolzament i no cal dir que no tenim cap intenció de despuntar, senzillament volem ser una entitat més i continuar treballant modestament però amb fermesa per aquest petit territori.

I per no baixar el ritme aquest dijous 3 de febrer sâhan reunit a Barcelona els nostres companys de coordinació de la Institució Jaume Borbón, Joaquim Montclús, Paulí Fontoba, Guillem Chacón i Josep Maria Andreu per a tancar el Pla dâAcció a la Franja de Ponent del curs 2005-2006. Document que ja ha estat elaborat i serà lliurat aquesta setmana.

Ara sâestà redactant el projecte âFranja 2006 De Ponent 2012â? una estratègia de treball global i a tots els nivells per als anys vinents.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 2004: l’any en el que despuntà la Franja
20 feb 2005
jo d'això en dic feina mal canalitzada, no farem res fent que al Principat es parli de la Franja o s'opti pel desembarcament

a mes ho pensa molta gent això
Re: 2004: l’any en el que despuntà la Franja
20 feb 2005
"Desembarcament"?

S'accepta barco com animal aquatic, vaaaale.

Enhorabona a la penya de la Franja, perque s'ho organitzen i s'ho fan tot des d'allà!!
Re: 2004: l’any en el que despuntà la Franja
20 feb 2005
qin gust d trocet d terra.
fa poc vaig esser...
molta terra, poca gent pero molt guapa.
endavant!!
Colera camping CNT