Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Referendum si, referendum no!
18 feb 2005
Que reivindiquem?

Quin sentit te fer un referendum rl resultat del cual no serveix per res?

El primer pas, al meu entendre, seria de donar credibilitat a la paraula "Referendum". M'explico...

Parlant clarament, ens fan una consulta popular, un referendum, de algo "summament important", coim seria un "constitució" i resulta que el resultat no serveix per res...o com a molt per fer el servei d'estadística, que d'això els "estats", en saben molt i molt! Per di´-ho d'altre manera, ens fiquen el termómetro, ens miren la temperatura i esbrinen si tenim o no febre...s'entèn, no?

Bueno, doncs, conm he dit, seria important desde la massa crítica, entendre, que el SI o el NO, comença en "vía morta", ja que, com diuen molts en aquestes i altres terres, aquest referendum és un "cero a al izquierda".

Però la rapidessa dels esdeveniments, cap a on ens porta?

Doncs com a molt ens hem organitzat per demanar un "No", contrari al "Si"...ja és algo...suficient?
Per a mi no, però hem fet un pas endavant, o cap alñ costat, per canviar de direcció, la que els estats i el capital ens marca, que com dic, ja és algo.

Estem a temps de canviar?De canviar l'enfoc sobre com ens presenten la Constitució, de com ens venen "el producte"?Bueno, el diumenge s'ha de anar a votar, i el sopar ja estar servit a taula, e spodria dir, però de tot s'en a prèn...ensayo error...un fallo d'avui, pot ser un encert el dia de demà!

Per que aposten els "partits democràtics" instaurats a les "olles" (Parlament espanyol, generalitat i ajuntaments)
de l'estat?Pel Si o pel NO, depèn de cada partit...però...que no saben tots ells, els "presumiblement més o menos democrátics" (per exemple, se suposa que PP i Psoe son els menos...feu la llista cap als més, en sentit descendent) que aquest referendum és UN ENGANY!Ells ho saben i noaltres, no ho sabem?

Salut Revolució i No a aquest referendum de pa sucat amb oli!

This work is in the public domain
Colera camping CNT