Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Distribució del Diagonal
18 feb 2005
Als col·lectius que vulguin distribuir exemplars de venda del diari Diagonal
L'Infoespai ha acordat amb el diari Diagonal fer tasques de distribució i suport del diari a Barcelona.
La forma de funcionament consistirà en:
Diagonal envia 300 exemplars del diari quinzenalment a l'Infoespai, i els col·lectius interessats podeu passar pel local a buscar-los. Us demanarem que deixeu un dipòsit de 1,3 € per diari que us emporteu (per tal d'assegurar que no es perdin diners si hi ha algun problema amb els diaris).
Quan vingueu a buscar el següent número, ens retorneu els diaris que no s'hagin venut, ens aboneu els que hagueu venut, a un preu de 1,6 € cada diari, i nosaltres us tornem el dipòsit que ens hagueu deixat.
D'aquesta manera el preu de venda al públic serà de 2 €, i així els col·lectius tingueu un marge quan els vengueu.
La feina que farem des de l'Infoespai serà centralitzar l'arribada de diaris cada 15 dies, fer paquets per als diferents col·lectius que ens ho demaneu i centralitzar els pagaments i els retorns dels diaris sobrants a l'editora cada mes.
Encara no podem assegurar quin dia ens arribarà l'exemplat número 1, però creiem que entre el 3 i el 5 de març ja el tindrem. En tot cas avisarem tant bon punt ens arribin els diaris.
Si esteu interessades en aquesta distribució, envieu un e-mail a informacions ARROBA moviments.net dient quin número d'exemplars us interessarien, o en el cas que tingueu algun dubte en el funcionament.
Si ens voleu venir a veure la nostra adreça és:
Pl del Sol 19-20 baixos, Vil·la de Gràcia M L-3 Fontana

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa