Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder
La Plataforma Aturem la Guerra de Girona crida a votar NO
17 feb 2005
CONTRA LâEUROPA DEL CAPITAL I DE LA GUERRA,
NO A LA CONSTITUCIÃ EUROPEA!

La Plataforma Aturem la Guerra de les comarques gironines:


Sâafegeix a totes les organitzacions i col·lectius i sectors socials que des de plantejaments diversos âque la Plataforma fa seus- han mostrat el seu rebuig a la Constitució Europea.


Fa una crida a la mobilització contra la Constitució Europea.


Fa una crida a VOTAR NO en el referèndum del 20 de febrer.

CONTRA LâEUROPA DEL CAPITAL I DE LA GUERRA,
NO A LA CONSTITUCIÃ EUROPEA!

La Plataforma Aturem la Guerra de les comarques gironines, vol prendre posició públicament en el debat sorgit arran del referèndum que ha de celebrar-se el proper dia 20 de febrer, REBUTJANT EL PROJECTE DE CONSTITUCIà EUROPEA i FENT UNA CRIDA A VOTAR-HI en contra.

Lluny dâaquells que sâesforcen en presentar la Constitució com un pas positiu per a la pau i la justícia arreu del món, la Plataforma vol denunciar que es tracta dâuna Constitució

-MILITARISTA que obliga els Estats membres augmentar la despesa militar i que crea lâAgència Europea de Defensa âeufemisme que ara substitueix el seu nom original: Agència Europea dâArmament.

-IMPERIALISTA que preveu intervencions militars en països tercers -incloent-hi explícitament les actuacions âpreventivesâ?- que, a més, esdevenen obligatòries ââde forma activa i sense reservesâ?- per a tots els Estats membres.

-SOTMESA a la política militar dels Estats Units mitjançant la submissió als dictats de lâOTAN.

-XENÃFOBA que construeix una Europa fortalesa tancada i barrada per a les i els treballadors immigrats, discriminats laboralment i sense ciutadania ni dret de vot per a garantir-ne lâexplotació; fins i tot limita el dret dâasil.

-REPRESSIVA que aprofundeix en els mecanismes de âcooperacióâ? policial i judicial que permeten criminalitzar a escala europea i retallar encara més els nostres drets democràtics; arriba a permetre la pena de mort en alguns supòsits.

Per tot això, la Plataforma Aturem la Guerra de les comarques gironines

-Sâafegeix a totes les organitzacions i col·lectius i sectors socials que des de plantejaments diversos âque la Plataforma fa seus- han mostrat el seu rebuig a la Constitució Europea.

-Fa una crida a la mobilització contra la Constitució Europea.

-Fa una crida a VOTAR NO en el referèndum del 20 de febrer.

CONTRA LâEUROPA DEL CAPITAL I DE LA GUERRA,
NO A LA CONSTITUCIÃ EUROPEA!

Girona, 14 de febrer de 2005.
Plataforma Aturem la Guerra de les comarques gironines.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Plataforma Aturem la Guerra de Girona crida a votar NO
17 feb 2005
Cridar molt per oposar-se al que ja està decidit i estar-se calladets la resta del temps.

Plataformes burgesas = Reivindicacions burgesas = Pals de paller del neocapitalisme "humanitari"
Re: La Plataforma Aturem la Guerra de Girona crida a votar NO
17 feb 2005
Mega-lerdo: després vas pel món queixant-te que tâinsulten, però no tens problemes per desqualificar a tothom que no combregui religiosament amb el teva delirant proposta de vot nul.
Què té a veure la religió amb la plataforma gironina Aturem la Guerra? No saps ni que critiques, ni qui composa la plataforma en qüestió, però la qüestió és anar merdejant i calumniant a tothom que no segueix les propostes impossibles... Estic començant a sospitar que algú et paga per passar-te les 24 hores fent campanya anti-NO, que és el que més tem el poder en aquests moments. O és que potser ens vols fer creure que algú està preocupat pel âvot nul massiuâ?? A part de tu: quina altra plataforma, associació, partit o col.lectiu fa campanya pel vot nul a Catalunya ???? no cal que contestis ...
Re: La Plataforma Aturem la Guerra de Girona crida a votar NO
17 feb 2005
Efectivament, ningú paga Magaledro perque argumenti pel VOT NUL, perque a ningú que tingui poder per petita que sigui la seva parcela, l'interessa el VOT NUL, perque el VOT NUL discuteix el principi d'autoritat amb el qual están d'acord i coincideixen els que tenen o volen tenir poder. Tu mateix et respons, tens molta raó. Com el president Zapatero ja s'ha respost que sí avans de convocar el referèndum.
Re: La Plataforma Aturem la Guerra de Girona crida a votar NO
17 feb 2005
http://elsud.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1230&
Re: La Plataforma Aturem la Guerra de Girona crida a votar NO
18 feb 2005
La "Plataforma Aturem la Guerra de Girona" hauria d'assumir que, l'aturada de la mateixa que es va produïr l'estiu del 2003, només li dóna corda per a tractar un tema que va quedar obert: els presos polítics de l'operació policial.
Sindicato Sindicat