Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
'El País' podria comprar una part de les accions de 'Le Monde'
16 feb 2005
Segons informa el bloc de l'Associació Internacional d'Editors, prestigiosa associació d'editors europeus amb seu a Paris, el diari espanyol 'El País', podria comprar demà una part important de les accions del diari francès 'Le Monde'. D'aquesta manera 'El País', propietat del grup Prisa, esdevindria el segon inversor majoritari, després del grup francès Lagardère que és, a més, el grup mediàtic capdavanter a França.
En un principi, i segons el bloc, 'Le Monde' hauria demanat vint-i-cinc milions d'euros a 'El País', que només hauria acceptat de pagar-ne vint. Si aquesta inversió es confirma demà, podria ser molt positiu per a 'Le Monde', que durant el 2004 va patir enormes pèrdues econòmiques (entre quaranta i cinquanta-cinc milions d'euros segons les fonts) però també podria ser l'inici de la competència i la rivalitat entre 'El País' i Lagardére. podeu trobar més informació al bloc.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 'El País' podria comprar una part de les accions de 'Le Monde'
17 feb 2005
Si, i Polanco farà en Ramonet, na George i en Cassen caps del Departament Mundial de Responsabilitat Social Corporativa del GRUPO PRISA i d'ATTAC la seva fundació humanitària.

Amen.
Sindicato Sindicat