Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
Un altre atac més a una seu de la CEPC a la Universitat de València
16 feb 2005
Són ja incontables els atacs que la CEPC ha patit als darrers temps a les diferents seus que té dins de la Universitat, Davant d'aquesta nova agressió feixista des del nucli de la CEPC a la UV demanem a l'equip rectoral una major implicació perquè no tornen a ocòrrer.

Un altre cop més des de la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans tornem a denunciar una nova agressió patida a la Universitat de València. Aquest cop ens han agredit amb el llençament d’ous blaus de pintura contra els cristalls del nostre local a la Facultat d’Història.
Aquest nou atac és un altre a la llarga suma d’atacs patits per les diferents seus de la nostra organització tant dins com fora de la Universitat de València. Els exemples del trancament de vidres del local de Tarongers o els ous de pintura de la seu de Filologia són sols uns pocs dels que vivim i patim dia rere dia a la Universitat. No sols hi ha atacs com aquestos sinó que l’assetjament és constant, sobretot al Campus de Tarongers on ens arranquen diàriament els cartells, on les miltants de la CEPC són insultades i amenaçades, on la nostra seu és constantment agredida...
Davant d’aquest nou atac des de la CEPC tornem a denunciar la doble vara de mesurar que té la Universitat de València. Un equip rectoral que s’ompli la boca en condemnes, en parlar de pluralitat i demòcracia... i que davant d’aquestes agressions mai no s’ha pronunciat. Ni l’equip rectoral ni cap altre òrgan de govern de la Universitat de València. Exigim, doncs, que des de la Universitat de València es posen tots els mitjans al seu abast per acabar d’una vegada per totes amb aquests grupuscles feixistes que passegen per la Universitat amb total impunitat.Per aixó, continuem denunciant la ambiguitat i la hipocresia de la Universitat en aquest aspecte i la seua manca de fermesa en la denúncia de les agressions que patim.
Per últim dir que des de la CEPC no ens adentrarem mai davant d’aquestes agressions i que ens podran atacar-nos 10000 vegades més, però, mai no aturaran la nostra lluita ni el nostre compromís diari en la defensa d’un ensenyament públic, català, de qualitat i no sexista.

LA LLUITA CONTINUA!!!

CEPC-UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
València, 15 de febrer del 2005

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un altre atac més a una seu de la CEPC a la Universitat de València
16 feb 2005
També a Sabadell es pateixen agressions del feixisme espanyolista, cal denunciar tots els casos que es produeixen massa sovint arreu dels Països Catalans.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/159951/index.php

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more