Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
L'Espai Jove s'afeigeix a la condemna al govern del Marroc
16 feb 2005
capçal.gif
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC expressa la seva solidaritat amb els estudiants de la Universitat de Fez al Marroc i condemna l’actuació del govern del Marroc.

El passat dimecres 9 de Febrer els estudiants de la Universitat de Fez és van declarar en vaga per protestar contra la reforma universitària que vol imposar el govern.
La reforma universitària respon, un cop més, als dictats imposats pel Fons Monetari Internacional que suposa al desmantellament de la Universitat Pública.

Milers d’estudiants reunits en assemblea van ser dissolts per una violenta càrrega policial, amb el resultat d’un estudiant ferit per diferents cops al cap, actualment es tem per la seva vida, vint ferits i 45 detinguts.
Des d’aquest moment la Universitat es pressa per la policia i l’exercit, tot i així els estudiants segueixen en vaga.

L’espai Jove de la Intersindical-CSC denúncia l’actuació de les forces de seguretat marroquines, i la política de desmantellament de la universitat pública arreu del món. No oblidem que a casa nostre es vol fer el mateix amb l’anomenat Procés de Bolonya.
Mira també:
http://www.intersindical-csc.org/joves

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Espai Jove s'afeigeix a la condemna al govern del Marroc
16 feb 2005
No oblidem que a casa nostra és el Govern Nacionalista de CiU que volgué desmontar no sols la universitat pública, sino l'escola pública en si mateixa. I que molts nacionalistes i independentistes de dretes hi estaven d'acord.
Re: L'Espai Jove s'afeigeix a la condemna al govern del Marroc
16 feb 2005
a part d'això també condemnar el poc diàleg amb el Frente Polisario...
Re: L'Espai Jove s'afeigeix a la condemna al govern del Marroc
16 feb 2005
Els qui fan campanya pel Si al proper referéndum, han denunciat el rei de Marroc i el seu govern per reprimir amb tanta violencia estudiants que defensen l'educació com un dret social i no només un luxe per minoríes?

Es lógic, ja que aquest mateix és el model que ens espera a Europa.

Ens mostren que tot el que diuen sobre el respecte als drets de les persones i els pobles són només xerrameca, retórica buida que amaga un model social i económic regressiu per la gran majoría de la gent.
Re: L'Espai Jove s'afeigeix a la condemna al govern del Marroc
17 feb 2005
L'Espai Jove ha dit i fa campanya pel No a la constitució europea. No creïs confusió on no n'hi ha.
http://www.intersindical-csc.org/joves/
Sindicato Sindicat