Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: pobles i cultures vs poder i estats
NIi Europa, ni Espanya, una mediterrània de pobles lliures.
14 feb 2005
Enganxines amb aquest lema repartien la gent de Nación Andaluza a la mani de Barcelona contra la Constitució europea. M'en sembla el més coherent. jo no penso votar cap constitució.
eko

This work is in the public domain

Comentaris

Re: NIi Europa, ni Espanya, una mediterrània de pobles lliures.
14 feb 2005
Home doncs deixam dir-te q ets un pel tonto si et penses q no anant a votar i passant de tot no faran la constitució.

Quan es parla d'abstenció la gent té les coses molt poc clares. Aquesta sino es activa es que és conformista, i el conformisme sols enforteix els estats.

LA mateixa CNT propugna clarament l'abstenció activa, mai he vist enganxines a favor de l'abstenció per l'abstenció. L'altre es q un referendum no són unes eleccions, en un referendum tots podem dir la nostra, sense intermediaris. És la millor ocasió que tenim per dir-los als governs NO! No us volem, no volem les vostres institucions, tota proposta es NO.

En unes eleccions tot es diferent pq allà esculleixes algú pq et representi, però això és impossible, sols tu et pots representar! L'altre es que l'endemà de votar algú, que tu consideres igual a tu i que creus q et pot representar bé, l'endemà aquest que era igual passa a ser un poderos, ja no és un igual es algú de la èlit, i ben aviat això li pujarà al cap. Tot el sistema institucional està muntat per separar el poder i les deciisions de la gent, per fer creure als seuse membres que són importants i fan feina, i tant es així que sempre que s'ha fet una llista alternativa amb bona fé aquesta ha acabat falsejada, a no ser que es tinguessin molt i molt clars els principis assemblearis (cosa q potser ha passat 2 vegades en tot el mon i la història).

VOTA NO SI N'ESTAS CONVENÇUT, O ABSTENTE PERÒ SIGUES CONSEQUÜENT I NO ET QUEDIS A CASA. SI T'ABSTENS VAS A MANIS PROTESTA LLUITA, QUE NO ET SURTI GRATIS! i SI VOTES NO DONCS IGUAL, LLUITA PROTESTA NO ET CONFRMIS AMB ELS RESULTATS D'UNES ELECCIONS AMANYADES ON NO HI HA HAGUT IGUALTAT D'OPORTUNITATS!
Re: NIi Europa, ni Espanya, una mediterrània de pobles lliures.
14 feb 2005
Encara que votis, el càs es que la dita Constitució NO EXISTEIX. Es nomès un nou Tractat de la Unió Europea.

Qué vol dir una mediterránea de pobles lliures ?

Com poden ser lliures els pobles si les persones son presoneres de la religió o el capital ??

On s'acaban els pobles de la mediterránea i on començan ??

De quí son presoners els israelites ? Son un poble lliure ? I els argelins, de qui son presoners ? Son argelins tots els argelins ?

Els habitants del Carmel son el mateix "poble" que els burgesos de Pedralbes ?
Sindicato Sindicat