Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Judici a Girona contra l'esquerra independentista
10 feb 2005
La repressió no ens atura!!Com tothom recordarà a finals del 2000, la aleshores ministra del PP Ana Birulès va venir convidada pel rector de la Universitat de Girona (UdG) a inaugurar el curs acadèmic.

Prop de 500 estudiants van intentar impedir la celebració d'aquest acte. Aquest quatre joves, representants tots ells dels estudiants als òrgans de govern de la UdG van assistir a la concentració. Amb la condició de claustrals van demanar poder entrar a l'acte a dir unes paraules en nom dels estudiants als quals representaven Els Mossos van impedir que exercicin un dret tan democràtic com aquest i van empentar i repartir cops de porra entre els estudiants.

Ara, tans anys desprès han posat data de judici, aquests quatre estudiants estan a l'ull de l'estat espanyol. Curiosament, tots quatre han estat i alguns encara hi són, destacats activistes de moviments socials i de l'esquerra independnetista de la ciutat de Girona. Els demanen entre tots sis anys de presó, vuitanta caps de setmana d'arrest i prop de 2.500 eurus.

Maulets, es solidaritza plenament amb els encausats, i anunciem que portarem una campanya en defensa dels quatre joves imputats.

Absolució ja!! Retireu els càrrecs contra els joves!!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat