Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Manpower i el Circ du Soleil a Barcelona
09 feb 2005
Circ du Soleil arriba a Barcelona amb Dralion i Manpower es l’empresa encarregada de buscar Cirqueadors (treballadors locals temporals) per aparti d’aquí no tot es màgia.
Manpower omple la ciutat d’anuncis per trobar Cirqueadors (treballadors temporals), et fan varies entrevistes per semblar que l’empresa es seriosa i t’expliquen la màgia de treballar en el circ.
Però no t’expliquen que no et donen copia del contracte perquè no coneixis els teus drets, que menjaràs el circ però només les sobres dels artistes (pagant), que tindràs una nòmina amb irregularitats, que tu només ets una comissió.
Fa quatre messos aquest espectacle estaba a Madrid i jo hi vaig treballar amb Manpower, encara hem deuent diners. Si voleu treballar a Barcelona, endavant però amb compte repasseu les nòmines, porteu el menjar de casa i no deixeu mai que la màgia dels altres faci confondre els vostres drets.
Jo vaig deixar la feina voluntàriament perquè vaig preferir acabar, que aguantar el que no te sentit, per sort meva hem considero una persona, no una comissió.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manpower i el Circ du Soleil a Barcelona
09 feb 2005
Manpower viu de les comissions però no pot viure dels diners dels treballadors, diners que ells cobren del Circ però no sempre van al treballador. Els treballadors de Manpower no saben ni fer nòmines, ni fer contractes...encara que sembli difícil de creure ni agafa el telèfon.
Sindicato Sindicat