Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Dani el Roig, Daniel Cohn-Bendit, demana el SI a la Constitució europea
08 feb 2005
Ve't-ho aquí que la vedette llibertària, immaculada i pura del 68, en (mes ben dit, ara deu ser el senyor) Daniel Cohn-Bendit demana el Si a la Constitució europea (o de com el roig segons com el miris es torna blavós).
dany_okupa.jpg
Dani el Roig, Daniel Cohn-Bendit demana el SI a la Constitució europea
(De El Punt)
Cohn-Bendit és secretari general del Partit Verd Europeu (...) Ahir en un acte a Sevilla, Dani el Roig, que va ser referent de l'esquerra europea i líder estudiantil durant el maig del 68 francès, va apostar clarament pel sí a la Constitució perquè «s'adhereix a l'Europa ecològica».

Daniel-Cohn Bendit havia defensat hores abans a Sevilla el sí al tractat perquè portarà una «Europa més ecològica i social». Segons el líder ecologista, «el no representa l'extrema esquerra, l'Església i els conservadors».Amb tot, Dani el Roig va afirmar que tot just aprovat el tractat lluitaran per una esmenar per «una Europa més social, reformant-ne les polítiques neoliberals»

(De la plana de "el lider")
"La constitution va améliorer la démocratie européenne"
Interview avec El Pais, 07.02.2005. Par C. Yárnoz und G. Canas

Daniel Cohn-Bendit explique dans le journal espagnol El Pais pourquoi le traité constitutionnel - malgré ses défauts - représente un pas important sur le chemin vers une démocratie européenne.
L'interview existe uniquement en espagnol.

DANIEL COHN-BENDIT / Eurodiputado, líder de Los Verdes "La izquierda y el nacionalismo del 'no' nunca construirán Europa"

(...)

"Por eso digo que votar no es hacer el juego a los americanos. Todos los que van a votar no debieran ser invitados a la Casa Blanca."

P. ¿Es un mensaje para la izquierda española?

R. Totalmente. (...)

P. ¿Qué pasa si un país dice no?

R. Hay que preguntarle si quiere quedarse en la UE o dejarla. [mira, amb aixo li dono una part de rao, tot i que es un barroer xantatge]

(..)

P. En España se mezcla el debate sobre la Constitución y el del plan Ibarretxe.

R. No tienen nada que ver.Hay dos problemas. Uno es el terrorismo que actúa en nombre de la independencia del País Vasco y hay que combatirlo. El segundo es si una mayoría de vascos se opone a ser españoles. Los vascos tienen que decidir, pero el problema es quién tiene derecho a votar. Si se busca una definición de quién es vasco y quién no te conviertes en racista. El problema es que no se puede salir de España salvo que todos los que viven en el País Vasco lo decidan [hasta el Mayor Oreja i el Savater]
(...)
dany_el_roig_blavos.jpg
Dani el Roig, Daniel Cohn-Bendit demana el SI a la Constitució europea
Mira també:
http://www.cohn-bendit.de/
http://www.vilaweb.com/elpunt/noticies/noticia-1001382.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per la lluita dels pobles, no a l'europa del capital !!!!!
08 feb 2005
No volem més ídols!
Ni Che Guevara, ni Mickey Mouse.

ANARQUÃ?A ÃS INDEPENDÃNCIA!!!
NO a l´EEUUropa del capital i dels estats!!!
08 feb 2005
ANARKIA I CERVEZA FRIA!!
No a la puta con$titució akesta dels kollons!!

NOoooooOOOO OOOOOooooooooo OOOOOOOOOoooooooooo!!!!!
Re: Dani el Roig, Daniel Cohn-Bendit, demana el SI a la Constitució europea
08 feb 2005
doncs aquest deia exactament el mateix que tu
Re: Dani el Roig, Daniel Cohn-Bendit, demana el SI a la Constitució europea
08 feb 2005
efectivament, aquí es demostra un cop més que els líders ho són més per al propi benefici que per al benefici del grup...
Re: Dani el Roig, Daniel Cohn-Bendit, demana el SI a la Constitució europea
09 feb 2005
Diguem NO, nosaltres no som d'eixe mon!!!
Re: Dani el Roig, Daniel Cohn-Bendit, demana el SI a la Constitució europea
09 feb 2005
Altres "líders" del maig del '68, com daniel bensaïd i alain krivine continuen militant a l'extrema esquerra i a les campanyes unitàries franceses que demanen el NO a la constitució. Daniel Cohn-Bendit va ser més popular per què era al que seguien les masses, potser per que feia el seu discurs amb slogans, al contrari de daniel o alain que com a polítics-científics raonaven el seu discurs, potser arriscant-se a ser menys populars.

Una prova de que l'anarquisme infantil que feia daniel cohn-bendit i que continuen fent molts anarco-idiotes a indymedia (pq als moviments socials no se'ls veu enlloc) porta al populisme i a ser un acomodat-verd-ecologista arribats a la maduresa.

Vergonya sentirian els anarquistes del '36 si veiessin qui es reclama de la seva tradició!
odi!
09 feb 2005
PEL QUE ES VEU SI QUE HI HA REVOLUCIONARIS QUE ES JUBILEN...
Re: Dani el Roig, Daniel Cohn-Bendit, demana el SI a la Constitució europea
09 feb 2005
per cert (A) no barrejis un buitre amb un paio asssassinat per l'imperialisme per portar el seu compromis contra la injusticia fins a les ultimes consequencies: el Che. I jo tb passo de liders. Pero si aixo del Conbendit no fa reflexionar sobre les xapetes (sigui de la lletra del abecedari que siguin) i les religions ideologiques pures, no farem pas res: d'aqui 30 anys la meitat dels As, Os i Us d'avui seran els ConBendit, Piques i Mascarells de dema.
Sindicat