Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : dones
nova mort a Pamplona
08 feb 2005
font: el periódico. 08.02.05

Pamplona. -- David Torrado, un noi de 26 anys, ha matat la seva parella, Marta Beunza, de 22, i després s'ha suïcidat a Pamplona, segons han informat fonts del Govern foral de Navarra, que no ha facilitat més informació sobre els fets.

No obstant, sí que ha confirmat que es tracta d'un nou cas de violència domèstica, i per això ha convocat una concentració "en repulsa de l'assassinat d'una noia, comès per la seva parella aquest matí a Pamplona".

Els fets han passat al voltant de les 07.45 hores en una plaça del carrer Monasterio de Vadoluengo, al barri pamplonès de San Juan, quan la dona era a dins d'un vehicle asseguda al seient del conductor.

Morta a l'acte

Tot i que encara es desconeixen les circumstàncies exactes dels fets, la noia ha resultat morta a l'acte, segons sembla com a conseqüència d'un o dos trets disparats per la seva parella. El cadàver de l'home ha quedat estès al carrer, al costat del vehicle, en el que tot apunta com un suïcidi.

Fonts oficials, que encara no han confirmat aquestes informacions, han indicat que les dues víctimes mortals presenten trets al cap que, segons sembla, procedeixen d'una escopeta.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: nova mort a Pamplona
09 feb 2005
EN ESTE POST DEBERÃ?AN HABER MIL MILLONES DE MENSAJES DENUNCIANDO LA VIOLENCIA SEXISTA Y MACHISTA.
UNA MUJER INDIGNADA.
Sindicato Sindicat