Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : un altre món és aquí
Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
Es la mateixa festa pero sense el nom d-form, el nou flyer per als que volen imprimir-la. Sis-plau utilitzeu aquesta versió i no l'altra i noteu la reducció de la entrada que obtindrès amb ella. ;)
Es la mateixa festa pero sense el nom d-form, el nou flyer per als que volen imprimir-la.
Mira també:
http://www.deform.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
pero benéfica amb qui????
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
No entenc lo de la reducció de preu amb el flyer! No es un xic estupd fer una reducció a qui es porti un flyer imprès a casa seva mateix? No es un xic discriminatori als q ens conectem des d'on podem i no podem imprimir? I amb els q no miren Indymedia?

I jo tb preguntaria pq benefica? Q sou una ONG, o potser fra millor dir-ne autogestionaria?
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
Sino recordo malament aquesta festa tan gitana res té a veure amb el projecte D-FORM q recordo. Jo recordava uns dies plens d'activitats diverses, on hi participava gent d'arreu, artistes vinguent de fora... i ara això es poc més q una festeta flamenca! No hagues estat bé canviar-li el nom, ho dic pq molts dels q haguerem aanat al D-FORM, potser ens decepcionarem un xic!
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
No t'inquietis. Recordes que s'havia de celebrar el festival d-form i que va ser desallotjat per les "autoritats"? (si no ho recordes o no ho has sentit mai, a l'apartat artivisme hi ha una notícia a Columna central per això i moltes notícies del tema al newswire)
Doncs amb el desallotjament es van requisar molts materials de persones que els utilitzen per la seva subsistència, hi van haver denúncies i demés i per tant tots els diners que es recaptin d'aquestes festes es destinaran a cobrir aquestes despeses que hi va haver. No et preocupis, ningú s'embutxaca res, al contrari s'hi dediquen moltes hores per tot*s i, mai més ben dit, per amor a l'art.
I res, vine que a part d'ajudar segur que disfrutaràs amb la varietat d'espectacles que es duran a terme, i val a dir, també de forma desinteressada.
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
ja li han tret lo del Dform, suposo q s'han adonat q no tenia massa a veure, no?

lo pròxim q serà? el campionat de futbolins D-FORM?
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
doneu-li una mort digne, eutanàsia!
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
concerts i espectacles, performances i passes de video que també eren presents al programa del dform i que sembla que els desmereixis, no és per res.
I no sé què més dir, xq sembla que t'ho carregaries tot igualment i no sé , al final sembles més a prop dels que van donar mort al dform que dels que s'ho curren xq segueixi en vida.
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
Si es que no es plan. No deixeu títere con cabeza. La qüestió es carregar-se-ho tot, ho faci qui ho faci, sigui el que sigui. Penseu que es va perdre molt material que ha de reaparèixer d'alguna banda, y no va a ser todo YOMANGO. ¿O si?
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
Aquesta és la unitat de l'"esquerra" (ja voldrien ser ells d'esquerra, aquest pedasso de reaccionaris).

El D-Form és una gran iniciativa, pero como que no té segell de catalanitat no és bò, a ulls de l'imbècil.
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
08 feb 2005
Les meves respostes a les preguntes fetes aqui (disculpeu el meu català):

Benèfica de qui? i Què es D-Form?

Benèfica per al manteniment del projecte, per a pagar les deutes que van sortir per el fet de haver tractat de fer el esdevenement a l'octubre pasat. El desallotjament ens va sortir molt car

D-Form es una agrupació de gent que ha traballat força per a fer-lo. Aquesta gent tambè ha posat la seva pasta per a financiar el projecte. Fa una setmana vam emetre els papers per a fer-la una associació cultural.

Per què nomes hi ha mùsica acustica y gitana, una sala de cine alternatiu, DJs, VJs i visuals?

Per què no podem fer un esdevenement tan gran com el ùltim D-Form 2004 a una casa com El Carronyero. Ho que estem fent es tractar de conseguir fonds per a pagar deutes i mantindre la idea de d-form viva. Vam fer una festa a la TDN l'octubre pasat amb temas de circ, teatre i foc. Aquesta vegada toca als musics i el media-activisme. I per a la propera, que serà a març, serà mes punky amb mùsica electrònica, i esperem tenir molt mes aquest any - pero clar, necessitem el vostre suport per a animar-nos i seguir endevant. Aquests ùltims 4 mesos no han sido els mes facils de les nostres vidas, com segur que podeu imaginar, no?

Què deuta hi ha?

Doncs la deuta es compost de moltes cosea varies. Hi ha gastos legals pels avocats, els gastos de viatge per alguns d'artistes i per a trasportació d'equips, el lloguer del escenari, el equip de so, els serveis (sí, els serveis). També tractem de retornar diners pels equips destrozats per les autoritats.

I el futur?

Doncs, visita la nostra web per a mes informació. Pero bàsicament estema traballant en tractar de fer altre gran esdevenement o aquest any o el que ve.

I el flyer? I la reducció del preu?

El nou flyer no té el nom D-Form per varies raons que no vull explicar aqui. I la reducció del preu, doncs, clar que vam a distribuir-ho pels carrers, centres socials i bars de barcelona. Ni tenim molt diners, ni tenim molt temps, pero vam a tractar de fer-ho. Per això, vam penjar-ho a la web (tambè es a la nostre). Si vols i pots imprimir-ho i portar-ho a la festa i si pots, imprimir unes copies pels teus amics, si no, si tens un amic que té una impressora, doncs preguntar-li si t'ho pot imprimir. La redució es un fet de bona fé, no entenc com es pot criticar per que no tots tenen la Xarxa. Mai guanyas.

Diuen que entre 300 i 400 persones caban a El Carronyero, espero que capiguem tots i totes. Ens veiem a la festa.
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
09 feb 2005
precisament lo interessant del tema és perque s'ha hagut de treure el nom... pq lo de festa benéfica + gitaneo dona a entendre (a ulls de l'imbécil oju :P) que és una festa benéfica en favor del col·lectiu gitano, no?
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
09 feb 2005
i si tot plegat no es res més que pura ironia i sarcasma. Jugar amb el concepte reaccionari i carca de "festa benéfica", per oferir un gran desmadre prpi de la Festa contracultural del segle XXI?? I si allò de festa gitana es fa precis,manet pel caràcter festiu-marginal d'aquest col·lectiu, amb el propòsit de ser catxondo?? eh? L'únic que no m'agrada és això del descompte pel flyer, em sona a discoteca de bollycaos. Espero que no facin entrar gratis a les noies com al Vaya Vaya els dissabtes a la tarde, algú se n'enrecorda?
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
09 feb 2005
i si és la festa x la festa? pero amb certa estética solidari-guay-moderniki-delamuerrrte buida de contingut
Re: Festa D-Form el 19 de Febrer
09 feb 2005
Tuvimos que quitar el nombre del flyer porque ciertas personas de la casa en cuestión no querían que saliera, no tengo ni puta idea porque y personalmente estoy bastante enfadado, pero ell*s han sido simpaticos en cedernos el uso de su casa y por eso hemos complido su deseo. Quitamos el nombre de D-Form con rapidez, y con el diseño del flyer ya hecho, porque no teníamos tanto tiempo para imprimirlo y distributirlo antes del evento.

Sí, de una manera parece que es una fiesta benéfica para los gitanos, por eso el título de esta noticia es 'Festa D-Form'. Cuando pasamos por las calles de Barna dando los flyers a la gente, la intención es explicarle de qué va.

Ya, el descuento, pues, no sé, me quedo totalmente sin palabras que algunas personas podrían quejarse que hay un descuento con el flyer, ok suena un poco como las discotecas del Maremagnum, pero bueno. Cómo es que podría ser malo ofrecer un descuento? No llego a entender. Pues, si te lo parece cultre, no vengas con el flyer, paga los 3€ y disfruta la fiesta por favor.

Y por último, no tenemos otras intenciones salvo intentar seguir con este proyecto y esperar que en el futuro tuvieramos la oportunidad de ofrecer a la gente un gran acontecimiento con una mezcla ecléctica del mejor del circo europeo, grupos en directo, discursos i debates sobre asuntos sociales y media-acitivismo y mucho más. Mirad la antigua web para acordaros del propósito del año pasado. Necesitamos pasta para algunas cosas y estamos trabajando en legitimizar el proyecto. Hacer una fiesta nos parece buen idea porque al mismo tiempo que podemos obtener unos fondos, la gente se puede divertirse de buen rollo, ver unas cosas nuevas, conocer a otra gente nueva y ver que realmente d-form es un buen proyecto con buenas intenciones y está abierto a tod*s y que quiere (y necesita) la contribución de tod*s.

D-Form es para nostoros, es nuestro. Estamos libres de hacer con ello lo que queremos y podemos. Si resulta que nuestro deseo es matarlo, o que se tiene que morir por causas naturales, pues sea lo que sea, ha sido un buen camino, que yazca en paz!
Sindicat