Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
La zona verda d'aparcament, en funcionament el 2 de maig
08 feb 2005
L'àrea verda, una variant de la zona blava d'aparcament amb què es vol reduir el número de desplaçaments en vehicle privat a la ciutat, començarà a funcionar el 2 de maig a les 12.398 places gratuïtes dels districtes de Ciutat Vella -excepte La Barceloneta- i l'Eixample. A Gràcia, igual que a Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Horta Guinardó i el barri de La Barceloneta, la polèmica mesura es començarà a aplicar l'1 d'octubre d'aquest mateix any. De moment, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí queden fora d'aquesta nova distribució d'estacionament.
Mira també:
http://www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La zona verda d'aparcament, en funcionament el 2 de maig
08 feb 2005
I sumeu-li els 2,75€ l'hora per aparcar si ets "no resident" o 4€ al mes si ets veí. Aixó, més que una mesura per descongestionar és una especulació de cal deu! Aneu en compte on fiqueu el cul que a sobre haureu de pagar!
BCNeta de lladres!!!
Re: La zona verda d'aparcament, en funcionament el 2 de maig
08 feb 2005
no entenc com es que no fem res. Hi ha molta gent afectada. fem alguna cosa! movilitzem-nos!
Re: La zona verda d'aparcament, en funcionament el 2 de maig
19 mar 2005
Els ajuntaments ja tenen vida propia, son una empresa més, amb l'objectiu de maximitzar els seus guanys han perdut de vista quina es la seva funcio. La seva funcio a part de mantenir la ciutat, també es la de procurar augmentar la qualitat de vida de tots plegats i per suposat aixó passa per pendre cualsevol mesura que estigui al seu abast destinada a estarviar-nos pasta.

Es podria fer una llista ben llarga de formes d'organitzar-nos els 3 milions de persones que vivim a barcelona per estalviar-nos pasta per tots costats... pero ai, aixo potser no convé a les tessis capitalistes de les dretes que llavors deixarien d'embutxacar-se els nostres calés.
Sindicato Sindicat