Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Febrer 05 a la TORNA (i 2)
07 feb 2005
Us presentem els cartells de les activitats d'aquest dimecres i divendres a la Torna. A banda recordar que el dissabte 12 la Comissió Antirepressiva celebrarà una botifarra `popular a Plaça del Diamant...
I a la tarda manifestació a la Pl. Universitat contra la Constitució europea.
regularitzacio.JPG
videopalestina.jpg
Dimecres 9 , a les 20h.

Passi de vídeo: "Els nens d'Arna"

Arna's children

Direcció: Danniel, Danniel i Mer Khamis, Juliano

Producció: Israel 2003

Gènere: documental

L'any 1989, Arna Mer, una dona jueva comunista casada amb un palestí va iniciar un projecte per als nens refugiats en el camp de Jenín anomenat "Educació i llibertat". En el projecte s'ensenyava als nens que fossin ells mateixos, a estimar la seva terra, però respectant els altres. Arna mor de càncer i durant la darrera intifada a Jenin, el 2002, el camp és detruït. Història d'un projecte humà que va fucionar fins que els tanc ho van permetre.

(+ info a http://www.arna.info/Arna/ )

Divendres 11, a les 20.30h

Acte: Pels teus papers, lluita i organitza't

Es presentaran les lluites que s'estan portant a terme contra els Centres d'Internament i per la llibertat de moviments amb la projecció dels documentals:

"Porthland Detention Center" (15'). Acció contra el centre d'internament de Woomera (Australia)

"CPT. Centro di permanenza temporanea" (15'). El moviment contra els CIE a Itàlia, des de les primeres manifestacions al desmontatge del CIE de Bologna el gener del 2002.

Acte seguit, es realitzarà una xerrada informativa sobre el procés de regularització i, a continuació, amb la presència d'un membre de la plataforma 'Regularització sense condicions', es parlarà de l'articulació d'aquest moviment a Barcelona.

Diumenge 13, a les 19h

Kill Bill (vol 1 i 2)

Per aquells que vau haver de pagar dues entrades de cinema per gaudir del millor Tarantino, ara, a La Torna, teniu l'oportunitat de veure-la íntegrament Kill Bill, amb Uma Thurman i David Carradine.

Ateneu Popular i Independentista de la Vila de Gràcia LA TORNA
Mira també:
http://www.latorna.org
http://www.tresdegracia.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat