Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
Volen reformar tot el Carmel
06 feb 2005
El tema fa pudor a ESPECULACIÓ
És cert... perforen un túnel que no estava programat, que no s'havien estudiat. Home, voleu dir que això es pot fer tant a la "ligera"?

Hi ha realment informació clara sobre el tema? Hi ha gent que ha vist que després del que ha passat no han deixat accedir als pèrits x comprovar danys... i se sap que hi ha companyies immobiliàries oferint serveis gratuïts als ciutadans afectats.

Que està passant aquí? Obren un túnel i cauen unes quantes cases... i al cap d'uns dies la generalitat i l'ajuntament es froten les mans dient que ho aprofitaran per fer una reforma integral al Carmel!

Aha... que ràpid han decidit això, no? Però lo mes fort es el que ha sortit a El Periódico aquest diumenge:

"El plan de rehabilitación del Carmel será estudiado el martes por el Consell Executiu de la Generalitat, según informó ayer el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. Esta celeridad será posible porque la base del programa ya estaba confeccionada: descansaba desde hace tiempo en el cajón del edil de Urbanismo, Xavier Casas, a la espera de presupuesto. Además de las actuaciones en edificios, el proyecto integral incluirá dotaciones de equipamientos y de zonas verdes."

Quedeu-vos amb lo de "la base del programa ya estaba confeccionada: descansaba desde hace tiempo en el cajón del edil de Urbanismo, XAVIER CASAS(...)".

M'agradaria saber si en aquest programa s'havia d'ubicar alguna cosa important a la zona afectada. Un centre comercial, o algo per l'estil. Perquè això fa molta pudor... primer un accident a causa d'un tunel mal estudiat (!!??) i després un pla integral de reformes, que no només inclourà la zona afectada sinó que s'estendrà més enllà del carmel.

Ja coneixem les maniobres de la chusma de l'Ajuntament amb el tema de l'especulació i com fa fora de les cases a families senceres...però si aquesta és una maniobra més...

No busco cap conspiració, de fet això encaixa perfectament amb la lògica del Mercat (amb majúscules). Que millor que fotre fora a la gent, aprofitant un "accident". La gent estara confosa i per l'altre banda, no pensaran tant malament de nosaltres... oi? Donem quatre pisets, no mor ningú i andando!

I el tracte rebut cap a les famílies? tothom allà buscant entre la runa les seves pertinences personals... esta bastant fotut tot plegat.

Clos DIMISSIÓ!!! Això sona a especulació.

Salut... :(

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Volen reformar tot el Carmel
06 feb 2005
vaja, o és tot plegat molta casualitat (i mala sort pels veïns i bona pels especuladors...) o els polítics són uns craks de la improvització o són de la conspiració...,

que cadascú en tregui le seves pròpies conclusions
Sindicat