Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal
Manifest d'Estat Català, NO a la Constitució Europea.
06 feb 2005
NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA

L' Estat espanyol en un exercici de manipulació i secretisme convoca els seus súbdits al plebiscit del dia 20 que pretén donar legitimitat popular al procés d'elaboració de l'anomenada Constitució Europea. Tenim davant nostre una oportunitat històrica per què els catalans i catalanes demostrem el més absolut rebuig a un tractat que menysprea l'existència del nostre poble i l'aspiració de ser lliures i independents en una altra Europa més justa i igualitària. També és un pas per donar una lliçó al regionalisme català i al progressisme espanyol que en un exercici d'arrogància i seguidisme amb els poders fàctics d'Europa vol crear por i enganyar els ciutadans i ciutadanes d'Europa.

Els principals arguments pels quals Estat Català expressa enèrgicament el seu rebuig a aquesta Constitució són els següents:

Nega el dret d'autodeterminació, el reconeixement dels pobles i nacions sense estat d'Europa i l'existència de nous estats com és el cas del català.

Continua i consolida la repressió a què es veuen sotmesos els pobles d'Europa sense Estat com és el cas de Catalunya sotmesa dés de fa segles als estats jacobins i centralistes com són l'espanyol i el francès.

Un tractat que ens escanya econòmicament i on no podem decidir i defensar els nostres interessos com succeeix en el sector primari i secundari.

No respecta la diversitat lingüística i cultural d'Europa. Una llengua i cultura mil·lenària com la nostra és arraconada i deixada en una situació d'inferioritat respecte altres.

Diguem no, per ser un tractat militarista i seguidista vers els Estats Units d'Amèrica i no un tractat per la pau i solidaritat internacional.

És una Europa al servei del capital i de les grans transnacionals, on es retallen els drets dels treballadors i treballadores.

Continua amb la destrucció del medi ambient.

Per tot això i molt més, un No significa un pas endavant cap a la llibertat del nostre poble.
Per una altra Europa més justa i solidària

NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA,
S� A LA INDEPENDÈNCIA

Estat Català, Països Catalans, febrer del 2005
Mira també:
http://www.estat-catala.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest d'Estat Català, NO a la Constitució Europea.
06 feb 2005
Els postulats d'aquest manifest són una nova demostració d'un fet clar: a Estat Català no se'ls pots considerar membres de l'esquerra independentista. Aquest partit té unes consignes socials que fan un tuf d'interclassisme que és massa.
Re: Manifest d'Estat Català, NO a la Constitució Europea.
06 feb 2005
fatxes k sou uns fatxes... k stat catalá ni k polles!? PAISOS CATALANS!
Re: Manifest d'Estat Català, NO a la Constitució Europea.
06 feb 2005
Sí a un Estat Català feixista i amb catalans només. Nosaltres sols!!!!
Re: Manifest d'Estat Català, NO a la Constitució Europea.
06 feb 2005
Sou uns malants sectaris manipuladors..........
Re: Manifest d'Estat Català, NO a la Constitució Europea.
06 feb 2005
Sí a una Catalunya lliure on estiguem nosaltres sols!!!!
Unitat independentista.
06 feb 2005
sants vila roja,que vol el nen perquè estigui content?lemes infantils de comunisme o caos?o revolució o mort?mira que ets capullo xaval.han fent mil vegades més ells que tú.
Re: Manifest d'Estat Català, NO a la Constitució Europea.
06 feb 2005
Jo no defensaré Estat Català ni el deixaré de defensar, però n'estic fins els putos ovaris de grups i grupets independentistes que estan barallats, uns per comunistes i els altres per feixistes...i els altres per no sé què cony... però tots els que critiqueu Estat Català ho feu des del punt de vista extern, dels rumors i del que es diu sobre el partit de fa deu anys...igual que amb tots els altres col·lectius...deixeu de jugar com criatures i mireu com avancen les altres nacions sense estat que no s'estan d'orgues!Ja fa temps que molts independentistes n'estem fins els collons de tant indepe de postal i d'aquest panorama tan penós!
Re: Manifest d'Estat Català, NO a la Constitució Europea.
07 feb 2005
jo solet:
on veus que EC diu que vol una Catalunya feixista, em sembla que ets tu el feixista que vas manipulant i mentint pels teus "interessos", si no t'agrada un partit d'acord però no manipulis sobre ell.
Fatxes i més fatxes:
el teu nom diu el que ets tu. Tio pensa i argumenta abans d'escriure bejanades.
Sants vila roja:
qui ets tu per dir qui es pot considerar independentista i d'esquerres? prou fanfarronades, tot el que surti dels vostres partits, assambles etc...... son uns fatxes uns frikis uns merdes....
Ara ja podeu posar el comic dels mitjans dels 90 del vibora ,sino, el nou que posa en el mateix sac UNC i 33 amb Estat Català o el cartell tan bonic dels Frikis visca la llibertat,així es treballa el independentisme català???????
Manifest d'Estat Català, NO a la Constitució Europea.
07 feb 2005
eh tios!: tranquil·litat i bons aliments, no mos barallem a catalunya que a valéncia, a la catalunya nord i a ses illes som 4 gats. Si doneu exemple des del principat potser algun dia fem algo: penseu en la periferia dels PPCC o la periferio vos oblidarà. Salut!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more