Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
maulets boicoteja l'acte de zapatero
06 feb 2005
Ahir, 5 de febrer, durant la intervenció al míting de J.L. Rodriguez Zapatero al pavelló municipal del Cabanyal, tres joves, militants de l'organització juvenil independentista Maulets, han interromput el discurs del president de govern espanyol per denunciar la farsa que suposa el referèndum sobre la constitució europea del proper 20 de febrer.

Els joves han desplegat una pancarta amb el lema "No a la constitució del capital. Independència i revolució. Maulets" junt amb una estelada independentista, al temps que cridaven consignes com: "Psoe i pp, units pel capital", "Traïdors als treballadors" o "fora especuladors" (en referència al fet de reunir-se a l'amenaçat barri del Cabanyal o a esdeveniments especuladors com la Copa Amèrica).

Les joves han sigut rapidament abordats per les diferents forces de seguretat presents a l'acte i fets fora del pavelló entre espentes, insults i amenaces d'agressió per part de la seguretat i de militants del partit polític. Cal remarcar la rapidesa en que s'ha retirat especialment la senyera independentista que semblava molestava més que un altra cosa.

Les joves han sigut rebudes amb consignes anticapitalistes per una concentració que realitzaven les seues companyes a l'entrada del recinte. Aquesta concentració, amb una pancarta que llegia "No a la constitució del capital. No a l'euroexèrcit. No a l'especulació. No a l'opressió dels pobles. No a les privatitzacions", estava marcadament vigilada per agents antiavalots del cos nacional de policia. Un dels furgons d'aquest cos repressiu ha seguit els joves fins la seua eixida del barri i, en arribar a un lloc no visible per a la resta de vianants, ha identificat i escorcollat el grup de joves maulets.

Des de Maulets, organització juvenil de l'independentisme revolucionari, denunciem que ens hagen imposat una constitució militarista, antidemocràtica, que nega els drets i inclús l'existència del nostre poble i que ens condueix a una societat només regulada pels designis del capitalisme i el consumisme. Per tot açò, diem:

NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
No volem ser el balneari d'Europa.

www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: maulets boicoteja l'acte de zapatero
06 feb 2005
Felicitats per l'acció jovent!

PD: lo del "balneari d'europa" és una frasse de jordi pujol, em sona una mica xovinista. Dic, no se. Salut!
Re: maulets boicoteja l'acte de zapatero
06 feb 2005
Jo vaig dir la frase en un sentit positiu i aquest jovent eixalabra't ho diu en un sentit negatiu : no volen ser un país condemnat a viure de cuidar vells europeus rics.

Aquests nois no saben el què es diuen...
Re: maulets boicoteja l'acte de zapatero
06 feb 2005
Moltes felicitats per l'acció!
Com diria aquell: "que n'aprenguin!"
Re: maulets boicoteja l'acte de zapatero
06 feb 2005
molt bé companys!
ànims des de Vilafranca!
Re: maulets boicoteja l'acte de zapatero
07 feb 2005
Jo encara diria més: "Que n'aprenguin".

Però no sols d'aquesta acció sino de tota la campanya que s'esta duent a terme a pobles i comarques, i no sols Maulets... La campanya "Els Països Catalans diem no a la Constitució Europea" crec q esta ananat molt bé i demostrant quina es la veritable força del poble català i per extensió de l'independentisme.
Re: maulets boicoteja l'acte de zapatero
07 feb 2005
Un comunicat de 6 paragrafs amb la paraula Maulets 6 vegades, cada cop us supereu en el vostre anim de protagonisme!
Altres ho farien en nom de la plataforma unitària, però bé si no hi participeu, és normal!
A i felicitats per l'acció, que encara que crític sé veure quan una acció te merit i quan una noticia de maulets és perque un policia us ha mirat malament mentre encartellaveu...
Re: maulets boicoteja l'acte de zapatero
07 feb 2005
Felicitats a la gent de l'Horta, i animo a la resta de maulets a SEGUIR treballant amb la Campanya dels Països Catalans contra la Constitució Europea, tant com fins ara!
Sindicato Sindicat