Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : laboral
La Intersindical-CSC comença la campanya "Per l'Europa dels pobles i dels treballadors/es: Diguem No a aquesta Constitució europea"
04 feb 2005
25.000 tríptics i 2.000 cartells seran repartits als centres de treball
diguemno.gif
La Intersindical-CSC ha començat una campanya pròpia per demanar el vot negatiu al projecte de Constitució europea que serà sotmès a referèndum el proper 20 de febrer. Per això, el sindicat ha editat 25.000 tríptics i 2.000 cartells que seran distribuïts a diversos centres de treball de Catalunya i on s'exposen els dotze arguments pels quals la Intersindical-CSC demana el 'no' als treballadors i les treballadores dels Països Catalans.

El sindicat creu que des del punt de vista del món del treball, les diferències de fiscalitat i els costos socials entre els diferents estats i la lògica del mercat ens portaran a una situació de dumping social que afavorirà les deslocalitzacions i afectarà el nostre teixit productiu, els nostres drets socials i les nostres condicions laborals. I des del punt de vista nacional, en aquesta Constitució, els catalans no existim.

La Intersindical-CSC entén que la Constitució europea és una decisió fonamental de cara al futur d'Europa, i que a més tindrà repercussions a nivell mundial. El sindicat constata que el text proposat i el procediment que s'ha seguit en la seva confecció i aprovació, té importants dèficits democràtics, de drets bàsics i socials.

A la pàgina web www.intersindical-csc.org hi ha un espai dedicat al tema i el material de la campanya.
Mira també:
http://www.intersindical-csc.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa