Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: pobles i cultures vs poder i estats
Votar o no el 20feb??
04 feb 2005
Jo sempre he passat de votar a les el.leccions per elegir gobern ja que crec que ningú no hem pot representar millor que jo. Però no sé si no votar al referèndum o votar NO.
Mai he cregut en la democràcia dels vots, crec que ses coses s´han de fer per consens així que no aniré a votar.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Votar o no el 20feb??
04 feb 2005
Primer dius que no saps què fer, i després que no aniràs a votar.

I ara no es tracta d'elegir cap govern que ens representi.
Re: Votar o no el 20feb??
04 feb 2005
amb aquestes actituds vàrem perdre la guerra civil.
Votar o no el 20feb??
04 feb 2005
no, la guerra civil la vàrem (qui?) perdre perque ens vam quedar sols defensant la llibertat, traïts per governs republico-socialistes, oblidats pels governs francès i anglés, venuts i sacrificats pels capitalistes sense fronteres dels EUA i Europa...

Malgrat això, vàrem donar una lliçó de democràcia vertadera i de justicia a tota Europa, denunciant el feixisme que poc després dominaria el continent.

CONCLUSIÓ: mort al feixisme i al capital!

EUA i Anglaterra còmplices de Franco i Hitler!!

En efecte, novament perdem el nord i embogim en la foscor: el més lamentable, de moment, és la teva frase estúpida i trivial.
Re: Votar o no el 20feb??
04 feb 2005
a veure, atontats, qui capitalitzarà l'abstenció ? doncs els que tenen els mitjans de comunicació...i qui són aquests ? els que volen que votis que "sí".

si a Catalunya pot guanyar el NO, hem d'anar a votar tots que NO !!!

pensa, que farà més mal ? una abstenció d'un 60% o una victòria del NO ? des de quan els preocupa a ells que només participi un 30% de la gent ?

Vota NO...i deixa't d'òsties !
Re: Votar o no el 20feb??
04 feb 2005
La culpa de la derrota en la guerra civil fue, entre otros factores, de los anarquistas furibundos, que tardaron un año en entender la idea de que había que formar un ejercito popular anifascista y plural ideológicamente.
Re: Votar o no el 20feb??
04 feb 2005
Y mientras nos peleábamos, Queipo de Llano se descojonaba en Sevilla, y alentaba a la división. Está grabado de la radio. Los reaccionarios se reían de nuestra miseria. No dudo de que lo siguen haciendo.
Re: Votar o no el 20feb??
04 feb 2005
Mira manolo, no es el momento de discutir esto aqui, pero aun asi te recomiendo que estudies mas sobre la guerra civil y su revolucion, asi como recomiendo "tierra y libertad" de Ken Loach, el documental "vivir la utopia" y el libro "Homenatje a catalunya" de Orwell, donde se explica como asesinasteis a sangre fria a vuestros "camaradas" del POUM y se ahogo una revolucion.
Re: Votar o no el 20feb??
04 feb 2005
Votar.
I votar NO.
Xeics! tranquis!
04 feb 2005
Xeics! tranquis!

Qui vulgue votar ja sap el que farà .... donar support al sistema.

Jo ja n'he quedat ben fart despres de votar dots els partits d'esquerra del ventall i veure que no servia per a res.......

Ara ja .... passo de votar en el si de la DEMOCRACIA BURGESA

Total ... que vols el donuts en forat o sense?
Sindicat