Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats
Víctimes del Carmel
03 feb 2005
L'Ajuntafems de Barcelona i la Genialitat de Cacalunya l'estant cagant de nou. Avui al Parlament dels Ganduls han perdut el temps, mentres els veïns es moriran tots d'atac de cor.
No cal que expliqui com està la situació, suposo.
Només escric perquè m'agradaria saber si hi ha alguna web que hagin obert els veïns afectats per la incompetència dels polítics, si hi haurà una moguda pels veïns o algo.
Idees:
podríem muntar algo pels veïns, una paxanga pel carrer, algo festiu i reivindicatiu, en contra de la inutilitat dels polítics i demanant la dimissió del Joaquim Nadal.
crec que els veïns s'ho mereixen, són quasi "herois", amb perdò per la paraula.
Okupes, gent del teatre i la faràndula i demés, músics, putes, borratxos... us hi apunteu? jo el primer.

ÃNISM PELS VEÃ?NS DEL CARMEL!!!
JOAQUIM NADAL AL CARRER!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Víctimes del Carmel
03 feb 2005
Parece una buena idea, y no sólo por distraer a la gente que debe estar harta de la situación, sino también para que ahora que por desgracia se han visto con el problema de no tener casa, entiendan ( los que no lo hicieran ya antes ) porque hay gente que okupa viviendas.

PD: lo que sería ya genial es que toda esa gente decidira ocupar una casa en el barrio para hacer sus reuniones y como punto de encuentro y no tener que estar siempre en el centre civic o en el polideportivo.
Re: Víctimes del Carmel
03 feb 2005
Doncs jo no crec que tinguen moltes ganes de festa, i meny si li la porta gent que no està en la seua situació. Potser algo reivindicatiu, i deixem la festa per a quan toque
Re: Víctimes del Carmel
03 feb 2005
tenim indy :)
convoqeu aqi, fiqeu fotos, conteu....
no fa falta un tech :)
i si s'apunte tanta gent, doncs, si, fem web :)
pero sobretot, es una bonisima idea!!!
Re: Víctimes del Carmel
04 feb 2005
Nno és cert que "li porta la festa gent que no està en la mateixa situació". No és cert. A mi no m'han fet fora de casa, però no puc sortir de casa els meus pares... per falta de diners. Em sento identificat amb ells. Els okupes els han foragitat de les seves cases mil-i-una vegades, és una situació similar (per altres motius, perà és similar). I hi ha molts casos més.
Aquesta vegada ha sigut culpa de la incompetència dels governants, en els altres és culpa de l'enriquiment de les seves butxques i de la corrupció. No ens quedem parats i animem els nostres veïns. I aprofitme per reivindicar una vida digne per tothom.
Potser tenies raó amb que "no estan per moltes festes"... si això es fes s'hauria de fer bé, amb cuidado... es pot fer festa sense riure's de tot... no sé si m'explico... podem cantar, podem fer ballaruca, menjar algo i llegir algun manifest solidari. Una mica de jocs de mans, contes pels nenes i perquè no algun pallaso. No crec que això els ennutjés si els hi portes de forma gratuita i solidària.
Re: Víctimes del Carmel
05 feb 2005
Passeu-ho:
Demà, diumenge dia 6 de febrer, a les 22h: CASSEROLADA per les víctimes del Carmel !!!
Re: Víctimes del Carmel
05 feb 2005
M´hi apunto!!! Que ens a sentin!

PASA-HO
Re: Víctimes del Carmel
10 feb 2005
Demà divendres a la tarda al Sant Jordi hi haurà els jefes d'Europa... Anem a q ens sentin allà, no?

Tots a manifestar-nos al Sant Jordi! El Carmel no és mereix aquesta mena de polítics!
Re: Víctimes del Carmel
10 feb 2005
Sòc veïna del Carmel i us asseguro que la incertesa crema... no sabem ben bé que està afecatt o què no... i els mitjans de comunicació no ajuden.
Avui hem fet la casserolada però un dia no servirà de res... convoquem-la cada dia com quan vam fer-nos escoltar per la guerra... cada dia a les 22h casserolada al carmel o pitada de cotxes o el que pogueu... El veïnat junt pot fer força per a què els polítics deixin de prendre'ns el pel siguin del color que siguin.
Re: Víctimes del Carmel
12 feb 2005
Dimissió de tot l'equip municipal responsable, Ja!!!!
Clos, paga desde tu empresa de cemento los desperfectos a las familias.
Clos dimidión. Vete al Forum.
Carmel recolocación en el Forum
Re: Víctimes del Carmel
14 feb 2005
Yo personalmente paso de que me recoloquen en el forum. Y no estoy totalmente deacuerdo con Samuel Olembe porque ni tú, Samuel, ni los okupas os habeis deslomado la espalda a trabajar para poder pagar un piso de 50 m2 de mierda como mis padres. Y a pesar de eso es un hogar lleno de pequeños tesoros recolectados a lo largo de una vida que corren el peligro de desaparecer de un gruazo o de otro hundimiento.
Tambien es cierto que los politicos son responsables en cierta medida y en esas están los enchufismos tipo Cesped Ferrusola o "vete a saber de quien es familia el dueño de la constructora del metro" pero en esta ocasión y como afectada tengo que romper una flecha a favor del señor Joaquim Nadal porque es el único que a pesar de ser responsable, a dado la cara de verdad desde el principio, y todos cometemos herrores. Los que de verdad me gustaría que dimitieran o fueran al paro son los desgraciaos de los técnicos que seguro que que cuando se montó tinglao estaban almorzando en un restaurante japonés de diseño. ¿Donde están los verdaderos responsables que no los veo? Los políticos al fin y al cabo son sólo eso y no saben ni de geología ni de arquitectura ni de ná. A ellos les pasan los informes y si los técnicos dicen que son buenos... pues son buenos. Y luego.... a pringar los de siempre. ¿Donde está el verdadero responsable?
Re: Víctimes del Carmel
02 mai 2005
Ràdio Carmel i el programa El Termómetro organitzen la Festa Solidària del Carmel: Al punt de Carmel, Anem a passar-ho bé!!. Una festa amb la intenció de fer gresca i animar als afectats i veïns del barri del Carmel. La festa se celebrarà a la Rambla del Carmel, el pròxim 7 de maig de 17h fins a les 24h. Us esperem a tots! Actuaran a la festa: Embrasserie, Thais, Latino Way, El Q'baila, Lumbre, Canailla, Juans shows, Eva Cordero, Christian, Barrio Negro, Rumba Alborada, Mazo i Pedro Javier Hermosilla. Participaran també Els Diables del Carmel, hi haurà una Actuació de dansa del ventre i la CIA. O2 Teatre representarà l'obra "Algo pasa con GAG?. A més a més, durant tot el mati a partir de les 12 h. hi haurà un cercavila amb més de 150 timbalers i trompetistes. Els beneficis obtinguts es destinaran a projectes dins del barri de El Carmel. Ràdio Carmel retransmetrà la festa en directe desde el 90.1 de la fm i també desde la web: www.radiocarmel.org +info a: http://radiocarmel.org/fsc/ /////////////////////////////////////////////// Ràdio Carmel y el programa El Termómetro organizan la Festa Solidària del Carmel: Al punt de Carmel, Anem a passar-ho bé!!. Una fiesta con intención de animar a los afectados y vecinos del barrio de El Carmel. La fiesta se celebrará en la Rambla del Carmel, el próximo 7 de mayo de 17h a 24h. Os esperamos a todos! Actuarán en la fiesta: Embrasserie, Thais, Latino Way, El Q'baila, Lumbre, Canailla, Juans shows, Eva Cordero, Christian, Barrio Negro, Rumba Alborada, Mazo i Pedro Javier Hermosilla. Participarán también Els Diables del Carmel, habrà una actuación de danza del vientre y la CIA. O2 Teatre representará la obra "Algo pasa con GAG?. Además durante toda la mañana a partir de les 12 h. habrá un pasacalles con más de 150 tamborileros y trompetistas. Los beneficios obtenidos se destinarán a proyectos dentro del barrio de El Carmel. Ràdio Carmel retransmitirá la fiesta en directo desde el 90.1 de la fm y también desde la web: www.radiocarmel.org +info en: http://radiocarmel.org/fsc/
Festa Solidària del Carmel
02 mai 2005
_festa_solidaria_carmel.gif

Ràdio Carmel i el programa El Termómetro organitzen la Festa Solidària del Carmel:
Al punt de Carmel, Anem a passar-ho bé!!
.
Una festa amb la intenció de fer gresca i animar als afectats i veïns del barri del Carmel.

La festa se celebrarà a la Rambla del Carmel, el pròxim 7 de maig de 17h fins a les 24h.
Us esperem a tots!

Actuaran a la festa:
Embrasserie, Thais, Latino Way, El Q'baila, Lumbre, Canailla, Juans shows, Eva Cordero, Christian, Barrio Negro, Rumba Alborada, Mazo i Pedro Javier Hermosilla.

Participaran també Els Diables del Carmel, hi haurà una Actuació de dansa del ventre i la CIA. O2 Teatre representarà l'obra "Algo pasa con GAG?.

A més a més, durant tot el mati a partir de les 12 h. hi haurà un cercavila amb més de 150 timbalers i trompetistes.

Els beneficis obtinguts es destinaran a projectes dins del barri de El Carmel.

Ràdio Carmel retransmetrà la festa en directe desde el 90.1 de la fm i també desde la web: www.radiocarmel.org

Mira també:
http://radiocarmel.org/fsc/
http://radiocarmel.org/fsc/info.htm
Sindicato Sindicat