Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Comunicat de Premsa de la Intersindical-CSC
03 feb 2005
COMUNICAT DE PREMSA

LA INTERSINDICAL-CSC CREU QUE CALEN POLÃ?TIQUES D'OCUPACIÃ ESPECÃ?FIQUES PER A DONES I JOVES

Aquests col·lectius concentren els índexs més alts d'atur del mes degener

La Intersindical-CSC creu que calen polítiques d'ocupació destinades a dones i joves, les persones més afectades per l'augment de l'atur
registrat el mes de gener a Catalunya, segons les dades publicades avui pel Ministeri de Treball. En aquest sentit, el sindicat considera negatives aquestes dades donat que dones i joves tornen a ser els col·lectius que concentren el nombre més gran de desocupats i alhora, els que tenen uns nivells més alts de precarietat laboral. La
Intersindical-CSC creu que cal fer polítiques específiques per a aquests grups, ja que són dels que tenen més risc de marginació social.

Cordialment,

Secretaria de Premsa de la Intersindical-CSC
93 481 36 60
Barcelona, 2 de febrer del 2005

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de Premsa de la Intersindical-CSC
03 feb 2005
O si na campanya molt extensa i currada! Ui i tant ja veig la nova era, la I-CSC ha parlat demà reunió a la ONU per discutir el tema.

I l'altre es que el vostre analisi es molt innovador, i la solució infalible. Que hi ha paro doncs fem llocs de treball! Xapo. Que a l'africa tenen gana doncs fem-hi menjar, que hi ha goteres doncs que no plogui!

Es evident que amb aquest comunicat no preteneu conscienciar a ningú sino sols garantir-vos la presencia acordada als mitjans, aconseguir propaganda per guanya vots i amb ells subvencions iamb aquestes pagar els alliberats, o sigui els que heu escrit el comunicat! Que perversa que es aquesta lògica, i que certa en el fons, pensar com qui dius combatre, anteposar la supervivencia personal i colectiva del sindicat a la revolució, si aquella que heu traicionat, com tants.

Reconec que la mania es previa, i no exclusiva contra vosaltres però tingueu la decencia de fer comunicats com deu mana. Bé en tot cas tothom és lliure de fer le que vulgui, però llavors jo tc soc lliure de criticar-vos per actuar i comportar-vos com un partit polític anteposant les vostres sigles a qualsevol projecte o lluita, allunyant mitjançant les sigles la revolució.
Re: Comunicat de Premsa de la Intersindical-CSC
03 feb 2005
No és una campanya, és una nota de premsa. No és una alternativa és una valoració.

D'acord impressionat?
Re: Comunicat de Premsa de la Intersindical-CSC
03 feb 2005
jo estic impressionat de la teva sarta de tonteries.

i cada cop estic més fart de l'esquerranisme que ens rodeja de gent que no sap fer la O amb un canuto. I tu, què proposes? i tu, què critiques?
una nota de premsa és una campanya? la revolució la farem demà? que creus que és la plena ocupació, l'hem de rebutjar per "reformista"? presència acordada als mitjans? alliberats...qui creus que no en té, els bascos ""treballen"" gratis? tu creus que en Marx era obrer???

ah, i no sóc pas de la I-CSC però a la gent com tu em moro de ganes que digui les coses a la cara dels altres, a veure què diu més enllà de vomitar tòpics de merda. Si estàs en contra, que no vol dir no estar a favor de la I-CSC, que sigui amb una mica de fonament, la bilis a casa,

llegeix una mica a Lenin, senyor dogmàtic, sobre l'esquerranisme. a veure si t'hi trobes

el teu discurs és el que no ens deixa sortir del ghetto, i espero que hi pensis, sinó ara -que no ho faràs- més endavant

si vols exigir decència, mantigues-la tu primer
Re: Comunicat de Premsa de la Intersindical-CSC
03 feb 2005
I-CSC = CCOO Catalana
Re: Comunicat de Premsa de la Intersindical-CSC
03 feb 2005
Un altre sindicalisme GROC, però simpàtic, és possible!
Re: Comunicat de Premsa de la Intersindical-CSC
03 feb 2005
Bé hi ha gent que ens sembla poc ètic cobrar per fer sindicalisme. Però vaja no és sols una qüestió d'ètica sino de principis. Tot depèn d'on surtin els calers. És evident que algú que visqui del sou pagat per un sindciat a traves d'una subvenció directa o indirectament viu del sistema, i a ell es deu. Sempre haureu de renunciar a la luita de veritat i a enfrontar-vos a l'Estat doncs sino tancaran l'aixeta.

Per lo que dius dels bascos, podries especificar més i pensar alhora que perquè molts s'equivoquin no vol dir que estigui bé! També jo et podria dir que els bascos també tenen una dreta, i no per això en vull tenir jo ni li donarè suport. A més crec que poc a veure deuen tenir LAB i la I-CSC o la CGT, o La UGT, o CCOO, o USO, o CSIF... I per exem,ple la CNT no en té i segur que n'hi ha d'altres que no en deuen tenir i tampoc es pot dir que facin menys feina o que siguin menys útils oi?

Doncs això que no m'agrada la manera de fer dels sindicats grocs!
Re: Comunicat de Premsa de la Intersindical-CSC
03 feb 2005
La I-CSC té una secció de presons que es diu SAC-Presons.

Què feu pels drets humans de les persones empresonades????

No és el SAC tan corporativista com la resta de sindicats de presons????

Més informació a:

www.adecaf.com

Salut, hipòcrites!!!!

Si no és així, demostreu què heu fet que us diferenciï de la USO, CATAC o UGT.

Jo us conec, sou vergonyosos!!!!
Sindicato Sindicat