Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Ànim que el referèndum es pot guanyar !
30 gen 2005
.
El referèndum es pot guanyar


Si ens mobilitzem a saco els dies que queden i informem a la població de totes les maneres que cregam necessàries al voltant de la "burra" que els estan venent amb La Constitució Europea, es pot guanyar el referèndum, ni que siga a nivell de Països Catalans. Ho dic seriosament, ja que la gent està molt desinformada i és probable que molts no vagen a votar el dia 20, i tenint en compte la feina dels moviments socials i els posicionaments de partits com EU, ERPV i Bloc, jo crec pot guanyar el NO. De fet estic quasi segur que al Principat guanyarà el NO ja que votarà la gent més informada i polititzada i ahi nosaltres guanyem a la gent simpatitzant dels partits grans.

Així que ànims i a moure al personal!
Hem de deslegitimar aquesta constitució europea per antidemocràtica, neoliberal i per ser contrària als pobles oprimits.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ànim que el referèndum es pot guanyar !
30 gen 2005
Perfecte, però recordo que el referèndum no és vinculant sols té "efectes d´enquesta". Irlanda és l´unic pais on es fa el referèndum on el resultat si serà vinculant per al govern (i ja es pot preparar el govern irlandés si surt que NO perquè la Comissió Europea li passarà factura). En tot cas, mal per mal és millor anar votar i que surti una majoria de "NO".
Re: Ànim que el referèndum es pot guanyar !
31 gen 2005
No flipis UNA.
Els resultats seràn un si aclaparador a nivell d'espanya i d'un si menys alt a nivell de catalunya.

Això no treu, però, que fem la nostra feina i anem a votar NO.

Dona igual que el referendum sigui consultiu o no. Un govern "democratic" no pot rebutjar el resultat d'un referendum. Si no el vol complir, l'unica opció que li queda es disoldre el parlament i convocar noves eleccions.
Sindicato Sindicat