Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
L'Accent 50 és al carrer
29 gen 2005
L’Accent, el periòdic popular dels Països Catalans, ha estat sortint durant dos anys cada quinzena ininterrompudament. El tercer any de periòdic ha suposat arribar a l’edició 50 i s’ha decidit fer un pas endavant.
D’aquesta manera, s’ha ampliat a 12 pàgines el periòdic, s’ha dissenyat una nova maquetació i ben aviat es podrà consultar a la xarxa. Aquest pas –que no serà l’últim- ha estat gràcies a totes les persones i col•lectius de l’Esquerra Independentista, i en general dels moviments populars dels Països Catalans, que ens han donat la seva confiança i el seu suport. Malgrat tot, per continuar avançant cal que siguem molts més i aprofitem l’especial 50 per fer una crida a subscriure’s o bé a posar publicitat al periòdic.

Moltes gràcies per llegir, difondre i col•laborar en un mitjà que també és el vostre.

www.laccent.info
Subscripcions: subscripcions ARROBA laccent.info
Publicitat: publicita ARROBA laccent.info
Actes i convocatòries: agenda ARROBA laccent.info
portada_50.PDF
portada_50.PDF (121,14 KiB)
LâAccent, el periòdic popular dels Països Catalans, ha estat sortint durant dos anys cada quinzena ininterrompudament. El tercer any de periòdic ha suposat arribar a lâedició 50 i sâha decidit fer un pas endavant.
Dâaquesta manera, sâha ampliat a 12 pàgines el periòdic, sâha dissenyat una nova maquetació i ben aviat es podrà consultar a la xarxa. Aquest pas âque no serà lâúltim- ha estat gràcies a totes les persones i colâ¢lectius de lâEsquerra Independentista, i en general dels moviments populars dels Països Catalans, que ens han donat la seva confiança i el seu suport. Malgrat tot, per continuar avançant cal que siguem molts més i aprofitem lâespecial 50 per fer una crida a subscriureâs o bé a posar publicitat al periòdic.

Moltes gràcies per llegir, difondre i colâ¢laborar en un mitjà que també és el vostre.

www.laccent.info
Subscripcions: subscripcions ARROBA laccent.info
Publicitat: publicita ARROBA laccent.info
Actes i convocatòries: agenda ARROBA laccent.info

A continuació us anunciem els continguts de lâAccent 50

Portada:

âNou cas de tortures al barri de Gràciaâ? >> Tres joves graciencs maltractats pels UPAS de la Guàrdia Urbana de Barcelona
â239.000 morts, interessos estratègics i conflictes oblidatsâ? >> Un mes de la pitjor catàstrofe natural de la història els interrogants continuen sobre la taula
âPolèmica campanya institucional pel referèndum europeuâ? >> Mentre continua la campanya dels Països Catalans contra la Constitució Europea la Junta Electoral Central espanyola ha prohibït parcialment la campanya institucional

Opinió

Editorial: âLa crisi de la premsa escritaâ?
Article dâopinió: âConstitució de Mentidesâ? a càrrec de Roser Palol, portaveu de la Campanya contra la Constitució Europeaâ?

Països Catalans

âPistes dâesquí: lâespeculació blancaâ? Nous projectes de pistes dâesquí, així com la unió dâestacions existens, permeten continuar la ràpida urbanització dels municipis pirinencs
âAugmenta la pobresa i es retallen les prestacionsâ? Diversos estudis mostren com el nombre de persones que viuen sota el llindar de la pobresa augmenta cada any als Països Catalans i arreu dâEuropa
âNova agressió policial a Gràciaâ? Agents de la Guàrdia Urbana barcelonina sâacarnissen amb tres joves del barri barceloní de Gràcia
âCastelló castellà?â? El PP presenta un pojecte per impulsar lâensenyament del castellà a Castelló de la Plan
âRecta final de la Campanya conta la Constitució Europeaâ? Sâhan constituït més de 30 plataformes locals arreu del país
âManifestacions a València i Barelona contra la Llei dâestrangeriaâ?
Breus: âSuspès el judici pel Pla Caufecâ?, âDetencions i amenaces a Xàbiaâ?, âLa CAJEI decideix enfortir la Coordinadoraâ?, âAtacada una oficina del CIRE a Gràciaâ?, âEl TGV sâobre camí a la Catalunya Nordâ?, âEls tribunals no aturen el Benicàssim Golfâ?

Economia

Entrevista a Juan Montero del comitè dâempresa de Miniwatt-Zona Franca: âNo permetrem que transformin Catalunya en un desert industrialâ?

Internacional

Constitució Europea: âEuskal Herria i Galiza es mobilitzen contra la Constiució Europeaâ?; âArtistes espanyols pel síâ?

Tsunami al sudest asiàtic: âMilers de morts del tsunami sâhaguessin pogut evitarâ?; âSri Lanka: tsunami i conflicte armatâ?

Cultura

âCartells dâuna guerra espanyolaâ?; âConclusions sobre lâany Dalí. Homenatge a què?â?; âCatalà al teatre de Perpinyàâ?

Història: âLa Revolta dels Burotsâ? La lluita dâArtés contra el caciquisme

Contraportada

Entrevista a Ramon Piqué, portaveu dels repressaliats del 92: âLes lleis de lâEstat espanyol continuen emparant la torturaâ?
Mira també:
http://www.laccent.info

This work is in the public domain
Sindicat