Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Desembre»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Concentració Feixista a Monserrat el diumenge
28 gen 2005
.
Aquest diumenge, simpatitzants i militants del Moviment Patriòtic Català (una organització propera a l'extrema dreta que vincula catalanisme amb espanyolisme) volen celebrar un aplec al Monestir de Montserrat, lloc emblemàtic i bressol, d'altra banda, del catalanisme i de les llibertats de Catalunya. La cita és a les 12:00 hores. Entre el programa d'actes destaca que volen recordar l'expulsió dels musulmans d'Espanya i commemorar l’arribada dels Reis Catòlics a Granada que, recordem-ho, van expulsar l’Islam de la península. La immigració que rep Catalunya i "la descomposició moral del nostre poble" són els reclams d'aquesta organització que crida a la mobilització dels seus adeptes.

Aquesta organització vinculada a l'extrema dreta es reserva, des de fa uns anys, el darrer diumenge del mes de gener per celebrar el que ells bategen com l’Aplec Patriòtic de Montserrat. Allà, ben a prop del Monestir, commemoren que els Reis Catòlics expulsessin els musulmans d'Espanya allà per l’any 1492. Asseguren que escullen aquest lloc tan emblemàtic perquè "és el bressol de catalanistes hispanistes com el poeta Jacint Verdaguer".

Volen mobilitzar els seus simpatitzants sota dos lemes. La invasió musulmana que, segons ells, pateix el país i el fet que imperi "una descomposició moral del nostre poble" representa que han d’esperonar els seus seguidors. Un gaiter i un aperitiu amenitzaran l'acte que començarà a les 12:00 hores. El no d'aquest grup a la Constitució europea, "i de tot el patriotisme hispànic", servirà per cloure l'acte.

Recordem que si la darrera vegada vam aconseguir aturar un sopar a Torredembarra en el mes de desembre de l'organització España 2000, aquesta vegada, hem d'aturar una concentració espanyolista a Montserrat, bressol de la nostra cultura i de la nostra llibertat.

Podeu enviar correus a tothom, especialment a:

- Abadia de Montserrat: ccpastoral ARROBA santuari-montserrat.com (telf: 93 877 77 77)

- Ajuntament de Monistrol de Montserrat: carranzatx ARROBA diba.es (telf: 93 835 00 11)

O fins i tot als mateixos fatxes, dient que impedirem la seva concentració: batzegada ARROBA lesclat.com (telf: 645 140 505)


Companys, ara és l'hora d'estar alerta!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració Feixista a Monserrat el diumenge
29 gen 2005
El año pasado estuvieron J. Anglada y P. Varela. Estos del MPC son la guardia de la porra de la PxC y su subnolmal Presidente Anglada.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more