Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Nova intimidació en visites a presos polítics catalans
27 gen 2005
Nova intimidació en visites a presos polítics catalans
vagaInternet.jpg
Nova intimidació en visites a presos polítics catalans

El passat diumenge 23 de gener dos joves barcelonins van ser aturats i escorcollats per agents de la Guardia Civil quan viatjaven a Soto del Real (Madrid) per visitar el pres polític català Diego Sánchez, veí també de Barcelona.
Quan els dos joves transitaven amb el seu cotxe a lâalçada de Saragossa, dos agents motoritzats de la Guàrdia Civil els van fer desviar del seu recorregut per portar-los cap a un replà on els esperava un âcontrol antiterroristaâ? amb una dotzena dâagents armats amb metralletes; agents del cos armat espanyol van escorcollar el cotxe i el paquet del pres polític, i els dos joves van poder continuar el viatge, després de que un dels agents els recordés que estaven a âEspanyaâ?.
Aquesta no és la primera vegada que les visites dels presos polítics catalans viuen intimidacions per part de les forces de seguretat de lâestat; en els darrers mesos diverses persones que visiten al pres polític terrassenc Zigor Larredonda han viscut seguiments, i fa pocs mesos un altre jove que anava a visitar en el pres polític barceloní Juanra Rodríguez va ser aturat per membres de la Brigada dâInformació de la policia espanyola, fent-lo baixar de lâautobús, perdent el viatge i la visita.
Amb aquestes intimidacions, lâEstat espanyol intenta acabar amb la solidaritat amb els i les preses polítiques catalanes i intenta reduir i atemorir el número de persones que cada cap de setmana recorren milers de quilòmetres per visitar-los a Abacete, Valladolid, Soto del Real, Paris o Badajoz. Les amenaces i coaccions a les visites és complementen amb la dispersió i lâaïllament en lâobjectiu de trencar els lligams dels i les preses amb el seu entorn, i intentar fer-los claudicar de les idees de transformació social i llibertat nacional.
Des de Rescat tornem a denunciar aquestes intimidacions als amics i familiars dels presos polítics catalans, i remarquem el fet que es portin a terme sota un govern âprogressistaâ? del PSOE que té el suport dels âdâesquerres i catalanistesâ? dâIC-EuiA i ERC.

Rescat, colâ¢lectiu de suport a presos i preses polítiques catalanes
www.rescat.org / info ARROBA rescat.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova intimidació en visites a presos polítics catalans
27 gen 2005
És vergonyos, i vergonyos es veure com tots els partits polítics s'inflen la boca de paraules de solidaritat, de denuncia de la tortura (sempre i quan es practiqui en un altre continent!), de democràcia... Però desprès ningú vetlla en serio pel respecte als drets humans, sols es mouen per interessos partidistes quan veuen que fent quelcom poden rascar algun vot.

La lluita pels drets humans ha d'estar per sobre de les ideologies, no es pot consentir que l'estat torturi a ningú, ni un fatxa, ni un okupa, ni un immigrant! En canvi sembla que els que tenen el poder sols vetllent pels seus i els seus grups afins. Així no és d'estranyar veure que IC-V denuncii la tortura als immigrants mentre fa els ulls grossos amb el que passa a Euskadi i els Països Catalans amb els moviments socials, o veure ERC defensant el cas de l'Eric (molt de fensable es clar i molt llaminer electoralment) i ignorant els presos politics catalans, vascos llibertaris...

Es vergonyos que en aquest país hi hagi diferents lleis. Una s'aplica als dissidents, la llei antiterorista, i l'altre a la resta (vaja no tota perque n'hi ha q per molt que matin o robin mai van a presidi). S'han carregat l'estat de dret (en el qual no crec, però ells diuen que si), s'han carregat la divisió de poder (vegi's el control polític que es pot fer sobre l'estament judicial; o la nova constitució europea on el poder legislatiu i executiu acabaran caiguent sobre els mateixos)... Parlar de democràcia aquí i ara és vergonyòs.

Resulta que fer un referendum perque el poble opini és il·legal i no ho és intentar aprobar una constitució europea sense fer un referendum, o aprobar-la amb una baixissima participació i un vot negatiu molt elevat, com de ben segur passarà!

Jo cada dia em sento més enganyat i perplex, i crec que les paraules "CONTRA FRANCO VIVIAMOS MEJOR" encerten de ple.
Re: Nova intimidació en visites a presos polítics catalans
28 gen 2005
Solidaritat amb els preSOS politiks.
Endavant les atxes!
PreSOS al karrer amnistia i llibertat!!

FREE JUANRA!!
JoTaKe!
Re: Nova intimidació en visites a presos polítics catalans
28 gen 2005
solidaritat amb els companys ke van a veure els nostres presos,ve volguer realitzar mes de 5500 quilometre per tenir una visita de tre4s kuatrs d'hora a través d'una cabina.

PROUS DISPERSSIÃ!
FREE JUANRA PERO TAMBÃ,FREE LOLA,DIEGO,LAURA,ZIGOR I TOTS ELS PRESOS I PRESES POLÃ?TIQUES!
Re: Nova intimidació en visites a presos polítics catalans
28 gen 2005
Noticias sobre los "4 de Aachen" - acto de inculpación - 27.12.04
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/148161/index.php

Sigue siendo el AISLAMIENTO

Tengo noticias del abogado recientes en donde me dice que el juício comenzará el 26. Marzo .... me tienen en el más férreo aislamiento que impide que me realicione y que comprender el idioma.
.......... que he acceptado un trabajo aquí en la celda, que no me saca de la soledad, una especie de terapía para subnormales con muy poco sueldo. Desde hace meses vengo podiendo normalidad en mi situacion y de momento me han dado esto que no lo he acceptado por el dinero ( estar sin dindero no me preocupa ); si no que sea el primero paso que den, pienso me tienen que dejar compartir actividades con otros presos, hacer deporte, ir a la escuela, necesito imperiosamente relacionarme, hace para siete meses que practicamente no salgo de la celda, en tres carceles diferentes, pero la finalidad la misma en todas AISLAMIENTO . Y además lo del idioma ...

Jose vivio en Donosti - Euskadi y es el unito de los " 4de Aquisgrán" que sigue sufriendo la represion del AISLAMIENTO en alemania

Es hora para prechuntar ¿ PORQUE , no ?...

Terminos del juício :
23-24-30-31 Marzo, 01-07-13-20-22-27-29 Aprile, 04 Mayo.

Contacto en alemania : tierra ARROBA gmx.net

Hasta siempre
FLOTAS EN MI SOMBRA
Navegan en mi vengadora oscuridad tus desenlaces
Eres asamblea del yo parlamentario de tocayos
Voz social donde se agudizan adulterados enseres
......... Elegía de Xosé Tarrio
http://carteleralibertaria.org/articulo.php?p=1341&more=1&c=1
Sindicat Terrassa