Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
alguna persona sap sobre un motí a Valldoreix???
27 gen 2005
sembla ser que avui hi ha hagut un motí a la presó de joves inmigrants "El Bosc" a Valldoreix (o s'escriu Valldoreig?). Sembla ser que no després de l'incident no s'ha deixat passar cap mitja d'informació i sembla ser que l'únic que s'ha declarat es que no hi han hagut detencions ......la veritat es que no se gaire, pero si algú sap alguna cosa caldria informació entorn això....gràcies

This work is in the public domain

Comentaris

Re: alguna persona sap sobre un motí a Valldoreix???
27 gen 2005
Quin lloc més fosc les presons i centres d'internament! Si el que es fa adins fos legal les `portes restarien obertes perque poguessim observar, però no és així, sols sabem que a dins es tortura, es vulneren els drets i des de fora ho neguen tot, sabem que UGT-presons són un grup de funcionaris feixistes i sàdics que dosfruten fent mal, sabem que hem deixat a un sàdic amb total impunitat doncs elq ue passa dins la preso dificilment surt d'allà... Quina vergonya!

Polítics complices, funcionaris de presons sàdics.
Re: alguna persona sap sobre un motí a Valldoreix???
27 gen 2005
Menors immigrants tutelats per la Generalitat intenten autolesionar-se per denunciar la seva situació

M. BERNABÉ . Barcelona

Menors immigrants sota la tutela de la Generalitat van intentar autolesionar-se ahir al centre de dia El Bosc, a Barcelona, per denunciar la seva situació, segons van informar treballadors del centre. La directora general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Imma Pérez -que es va traslladar al centre per parlar amb els menors-, va argumentar que les instal·lacions estan sobresaturades: tenen capacitat per a seixanta nois, i n'hi ha més de vuitanta, va dir. També va explicar que els menors demanen que se'ls derivi a un altre recurs, que se'ls faciliti documentació i puguin treballar.
Treballadors del centre van explicar que l'incident va ocórrer coincidint amb una visita de la secretària per a la Immigració de la Generalitat, Adela Ros. Els nois van intentar cridar l'atenció sobre la seva situació i un va amenaçar d'autolesionar-se davant de la mateixa Ros, segons aquestes fonts. Un cop va marxar la secretària per a la Immigració, però, es van produir els incidents més importants: un noi es va fer un tall en un braç, i un altre va amenaçar de llançar-se pel forat de l'escala. A més, altres van provocar destrosses en el mobiliari del centre, i una educadora va rebre una empenta. Arran d'això, la Generalitat va desplegar un important dispositiu policial: més de cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra es van traslladar a la zona -el centre és a la part alta de Barcelona, tocant a Vallvidrera-, i també dues furgonetes antiavalots.
Pérez va desmentir que els aldarulls s'haguessin produït arran d'una visita oficial del govern, i va dir que continuen «buscant altres centres» per derivar part dels menors i així reduir la saturació d'El Bosc

Aquesta és la notícia que apareix avui a El Punt i que va ser per tant ahir.
http://www.vilaweb.com/elpunt/noticies/noticia-993605.html
Sindicat Terrassa