Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Roda de premsa de les CUP del Vallès Occ. contra la Constitució europea. Continuacó de la companya
26 gen 2005
Roda de premsa de les CUP del Vallès Occ. contra la Constitució europea. 2º part de la campanya contra la constitució dels estats i els mercaders.
IMAG0020cupvalles.JPG
IMAG0025cupvalles.JPG
Dsc001821.jpg
CONTINUA LA LLUITA CONTRA LA CONSTITUCIÓ EUROPEA


Vallès Occidental, 27 de gener de 2004

Les Candidatures d’Unitat Popular (CUP) de Terrassa, Sant Cugat, Cerdanyola- Ripollet i Sabadell, volem informar amb la present nota de premsa comarcal, el nostre posicionament davant de la convocatòria per part de l’Estat espanyol el proper 20 de Febrer del referèndum sobre el tractat per el qual s’estableix una Constitució per Europa.

Des de les CUP fem una crida al conjunt del la societat civil vallesana a manifestar la seva oposició a la Constitució Europea perquè:

-     És un projecte dels Estats i per els Estats, que té com a finalitat mantenir les fronteres dels estats actuals. No s’hi reconeix el dret a l’autodeterminació i s’erigeix com a respectuosa amb les funcions de l’Estat, en particular amb aquells que tenen la funció de garantir la integritat territorial. Per la Constitució Europea no existeixen els Països Catalans ni és reconeix el seu dret a l’autodeterminació.
-     Converteix el liberalisme econòmic en obligat i en únic model, el lliure mercat i la lliure competència esdevenen objectius principals de la Unió Europea. No hi tenen cabuda els drets socials dels treballadors, i es reforça el paper de les oligarquies financeres capitalistes. No existeix la possibilitat de construir un model econòmic basat en la justícia social i la solidaritat.
-     Parteix d’una premissa d’exclusió lingüística del català en les institucions europees, ja que només ens hi podrem adreçar en les llengües de la Constitució, les oficials de l’Estat, en el nostre cas l’espanyol i el francés. No és reconeix el català com a llengua oficial.

Per tots aquests motius i molts altres, des de la Candidatura d’Unitat Popular manifestem la nostra oposició a la Constitució Europea i fem una crida a votar NO en el referendum del proper 20 de febrer. Fem una crida a participar en tots els actes convocats des de la Plataforma dels Països Catalans Contra la Constitució Europea, i especialment als actes comarcals del proper 5 de febrer a Sabadell.

Gràcies,

Oficina de premsa comarcal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP).
cup ARROBA llibertat.com
Mira també:
http://www.llibertat.com/cup

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Roda de premsa de les CUP del Vallès Occ. contra la Constitució europea. Continuacó de la companya
26 gen 2005
Us oblideu dir que la CUP va començar la campanya abans que ningú, a l'estiu, per les eleccions. No?
Jo recordo que ERC ni ningú deia res que vosaltres ja l'atacabau.
Re: Roda de premsa de les CUP del Vallès Occ. contra la Constitució europea. Continuacó de la companya
27 gen 2005
La pregunta és...
Hi ha algú a l'altra banda de la taula o només son 3 persones que parlen amb la paret i un amic o treballador de ETT fent la foto.
No hi ha cap persona que escolti aquest acte? Ho feu només per després penjar la foto aquí?
Quina poca feina en un dia tant fred com aquest, no?
Bé salvadors de la pàtria, ens veiem el dia de la victòria final!
Re: Roda de premsa de les CUP del Vallès Occ. contra la Constitució europea. Continuacó de la companya
27 gen 2005
hola 3A, no t´han dit mai que ets un dropul de merda,un babós i un llefiscós?
per fer aquest tipus de comentaris més valdria que et callessis la boqueta.
Re: Roda de premsa de les CUP del Vallès Occ. contra la Constitució europea. Continuacó de la companya
27 gen 2005
Diu clarament que és una RODA DE PREMSA.
El contingut està clar.
No sé si hi van anar 10 persones o 1000. Però el cas és que les rodes de premsa són bàsicament per als periodistes (i si són contractats per ETT o cobren un sobresou per no treure la notícia és un tema que correspondria a una altra discussió; quina importància té si un periodista que cobreix la notícia d'un desallotjament de 3 persones a un CSO està amb contracte indefinit o a través d'una ETT? per exemple).

NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA; no a les constitucions espanyoles.
Sindicato Sindicat