Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Igualada Antifeixista!
26 gen 2005
El passat dimarts 25 de gener, es celebrà el primer ple d l’ any de l’ Ajuntament d’ Igualada, on a part de mostrar-nos com es guanyen el sou els politics, es va aprobar una moció a favor de l’ indult total del veí d’ Igualada encausat pels fets del 12 d’ octubre de 1999, sentenciat a 4 anys de presò i penes multa, així com 16 companys més sentenciats a sufragar una pena multa de 1800 euros o l’ ingres a presò de 6 mesos.
L’ indult presentat pel grup municipal d’ Esquerra Republicana de Catalunya, es va aprovar amb els vots a favor d’ aquest grup, tot i l’ abstenció de l’ Entesa per Igualada (PSC + ICV) i CIU, i com era d’ esperar, els vots en contra dels 2 portaveus del Partit Popular.

L’ Entesa per Igualada, partit que governa a Igualada, va argumentar la seva abstenció refirmant-se en el seu posicionament a favor dels princis que van moure la manifestació i actes antifeixistes, però no acceptaven com havia transcorregut la jornada del 12 d’ octubre de 1999 que cal recordar van acabar amb greus enfrontament entre policia i manifestants antifeixistes. Així doncs, un cop més, rera la hipocresia progressista dels socialdemocrates, s’ abstenien.

Més alarmant va ser el posicionament de CIU, que acusant al vei d’ igualada de tenir antecedents penals avans del 12 d’ octubre de 1999, es va refugiar tambè en l’ argument de la violencia per abstenir-se.

Com no, el Partit Popular, va votar en contra, doncs acusava la petició d’ indult de tenir un marcat caracter politic del qual ni creuen ni hi participen. Aquests, van tenir el valor de dir que si la petició d’ indult fos per caracter humanitari, llavors, s’ haguessin abstingut.

Al final del ple, en el que a part de discutir aquest tema, PP i Entesa van especular juntets de la mà, i van discutir si les rajoles del passeig es trenquen o no, i si les bombetes han de ser de mercuri o de sodi... Al torn de plecs i preguntes, un company va fer lectura d’ un comunicat i recriminar la evasió de responsabilitats per part dels grups de l’ Entesa i CIU, així com la criminalització que des del PP en el seu moment van fer dels detinguts, que es troben com es troben ara, arrel de la intoxicació politica i mediatica que van fer des de les seves files.

Seguirem lluitant, seguirem informant, que comenci la alarma social!
Llibertat antifeixistes!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Igualada Antifeixista!
26 gen 2005
El que passa és que d'esquerres no en tenen res, el que són és polítics com tots els altres.

IC-V sou menys que un zero a l'esquerra per al país.

VENUTS DE DEBÓ! BOTIFLERS DE DEBÓ!
Re: Igualada Antifeixista!
27 gen 2005
Quin collons!! com deim els mallorquins. Se les donen del palo alternatiu i després no ténen el que fa falta per recolzar un company. El pitjor de tot és que el fet de no reolzar aquest jove suposa posar-se de part dels bancs, asseguradores, etc. Tal vegada és que a ICV ja han rebut aquelles subvencions que dónen els capitalistes i no podien votar contra un "destructor del capital" (com diuen els diaris, i a molta honra). Aquesta gent és la mateixa que després critica la Guardia Urbana per apallissar els del 0'7%, hihihi, quina hipocresia!! Que serà el següent? El que més em descoratja és veure que tots, i repetesc tots, són iguals quan arriben al poder.
Ah, i com diuen els castellans, "a Dios lo que es de Dios y al Cesar lo que es del Cesar", per una vegada hem de donar l'enhorabona a ERC, però que no es pensin que els seguim vigilant, com veis fa molta falta.

Salut i Revolució companys! Visca la terra lliure!
Re: Igualada Antifeixista!
21 set 2005
La decisió de l'Entesa fou la millor; dedicarse a tenir un canó amb un foc artificial i apuntar a la policia no és mala intenció? Hipòcrites els que diueu q no.
Sindicat Terrassa