Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
D'on vénen? (Vicent Partal)
26 gen 2005
D'on vénen?

26/01/2005

Ara sembla que comença a haver-hi molta gent espantada i indignada per la consolidació de l'extrema dreta, que s'ha fet evident i clara a Madrid, amb la manifestació de les víctimes del terrorisme, o a València, amb els nous blavers. Bé: tenim allò que han criat.
Els uns i els altres es beneficien del clima propiciat pel PP i del servilisme d'una esquerra que mai no es va atrevir a marcar una ratlla en terra per a separar i aïllar els comportaments que tan sols podien portar on porten.

Vull dir que si el PSPV haguera desactivitat el blaverisme reconeixent la unitat de la llengua i clarificant de manera pública la qüestió, ara no hi hauria això que hi ha. De la mateixa manera, si l'esquerra no s'haguera agafat a la bandera de l'antiterrorisme amb el fervor i l’acriticisme que ho va fer i no s’haguera asservit al PP, segurament que ara a Madrid no hi hauria espai per a l'emergència de l'extrema dreta que sembla que ha sorgit clarament. Allò que va passar a José Bono i a Rosa Díez és inadmissible. Però les formes i els arguments no són pas gaire diferents dels que han hagut de suportar tots aquests anys els qui discrepaven de la unitat d'acció entre PP i PSOE.

This work is in the public domain

Comentaris

D'espanya venen
26 gen 2005
Completament d'acord, qui sembra odi recull tempestes
Sindicat Terrassa