Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Presentació de la recent creada Assemblea d'Endavant a la Ribera
26 gen 2005
.
Aquest dissabte 29 de Gener es presenta al poble de Carcaixent l'Assemblea Comarcal de l'organització independentista Endavant (OSAN) a La Ribera. Aquesta assemblea està formada per gent de diferents pobles i ciutats de la comarca com ara Antella, Alzira, Castelló de la Ribera o Carcaixent. Persones amb experiència militant en diferents organitzacions revolucionàries i independentistes, però també moltes persones noves amb ganes de treballar per un nou demà, i gent que participa a Plataformes de lluita contra l'Especulació com ara Salvem La Bossarta (http://www.nodo50.org/salvemlabossarta/mem.htm). En definitiva, gent de La Ribera que ha decidit organitzar-se per reimpulsar la lluita independentista i anticapitalista a la comarca.
L'acte de presentació tindrà lloc al Local de l'Associació Cultural l'Esclat, que està situat al Carrer Francesc Pons de Carcaixent -a dos minuts del Casal Jaume I(Av. Joan XIII, 78).
La presentació que començarà a les 21h, comptarà també amb una "picaeta selecta" i amb ambient festiu fins més enllà de la mitjanit.

This work is in the public domain

Comentaris

Solidaritat Activa!
26 gen 2005
Endavant companys! tenim tot un món per conquerir!
VISCA LA LLUITA ALLÀ ON S'AIXEQUI!
SI ENS DESTROSSEN LES CONTRADES ALÇAREM LES BARRICADES!
Sindicato Sindicat