Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Israel continua amb la construcció del mur
26 gen 2005
Manifestacio a Iskaka
mani-iskaka.jpg
poli.jpg
avia.jpg
25 gener. Un centenar de persones es manifesten a Iskaka, Cisjordania, en contra la represa de la construcció del mur. Entre el manifestants, una quinzena d’internacionals i Israelis. En els darrers dies el poble d’Iskaka, veí d’ Ariel ( una de les colónies més grans de cijordania ), ha vist com es reprenien les obres del mur de separació en terres palestines. Entre les destrosses, hi ha l’arrencada i confiscació d’una quarantena d’oliveres centenaries. La protesta ha estat calmada, tot i que quant l’exercit ha utilitzat gas lacrimogen per dissoldre la manifestació, part dels manifestants han respost llençant pedres i tot i que la idea era arribar a les construccions per aturar-les, l’ exercit ho ha impedit.
Aquest és un dels fets que demostren que tot i la nova etapa que venen polítics i premsa, i les negociacions que suposadament duen a terme autoritat palestina i gobern israelià per tal de pacificar i d’acabar amb el conflicte, no hi ha un canvi real en les polítiques expansionistes ni en el reconeixement dels drets del poble palesí, per part del gobern de Sharon.
La gent del poble ha promes properes movilitzacions.

This work is in the public domain

Comentaris

solucio
26 gen 2005
Jo se com pararlos, si els terroristes palestins entreguen les seves armes i es comprometen a no matar mes gent, els israelians aturaran el mur i moltes coses mes dissenyades per a la seva supervivencia
Re: Israel continua amb la construcció del mur
26 gen 2005
jajajajaja! esto lo diras tú! Si los palestinos dejan las armas, israel aprovechará para hecharlos a todos, para controlar el territorio.. Venga va, que si no hay confliicto ya se encargaran algunos de que surja.. O es que encerrar gaza y cisjordania dentro de un muro, robándoles mas territorio es algo gratuito... hoy que Palestina no funcione es el màximo interés de Israel, sino porque continuan con las incursiones?
Re: Israel continua amb la construcció del mur
26 gen 2005
La imatge parla per si mateixa...un soldat nazi vigilant al poble palestí.¡Bona conmemoració per l'aniversari de l'Holcaust !
Fan el mateix,aquests sionistes, que els seus verdugos van fer en els seus pares i avis.¡Vergonya!
Sindicato Sindicat