Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : mitjans i manipulació
Cuina x policies a TVC
26 gen 2005
Resulta que el simpàtic, graciós i pijo nen Ismael Prados, el de "Cuina x solters" a TVC, fa un anunci per que els i les joves ens fem policies (catalana, és clar), "mossos".

Ara ja podríen canviar el nom del programa i que esdigués "Cuina x policies".

Segons la web del programa diu que aquest "agradable cuiner" treballa a un restaurant que es diu "La Vinya del Senyor" i que està a l'Av. de Sarrià núm. 15 de Barcelona, és qüestió de no anar-hi no fos cas que ens trobem el local ple de policies.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cuina x policies a TVC
26 gen 2005
Doncs que bé...mira que semblava un noi amb idees...algo revolucionaries..almenys a la cuina,clar...però bueno, qui estigui lliure de pecat, ja se sap...

Salut Revolució i ara només falten 3500 mossitos a KCN...tota una golosina pel jovent en precari...així és el poder, així funciona el poder...
Re: Cuina x policies a TVC
26 gen 2005
"Si no existís TV3, l'hauríem d'inventar", ha dit Maragall en diverses ocasions. El nivell de xovinisme, de proselitisme, el potencial integrador d'aquest mitjà ho justifica. TV3 és un instrument d'ordre i consens per excel.lència. El caràcter endogàmic, l'autobombo que demostra, és insuportable (cóm es conviden i s'adul.len els uns als altres!). Té una vocació invasora, d'omnipresència que asfixia. És l'eix de tot espectacle i "esdeveniment". I gràcies a això tot acaba diluït en tertúlia, humor de casa i costumisme local. És nostra i per això es vol introduir completament en les nostres vides. Ens converteix en comparses dels seus muntatges.Una gran marató perpètua i fatigant.
Re: Cuina x policies a TVC
26 gen 2005
no miris la tv
Re: Cuina x policies a TVC
26 gen 2005
i pq tots els més "pintes" del meu barri van per policies?
Tots akells k a l'escola deies k segur k acavaven sent delincuents comuns entrant i sortint d la presó ara volen ser policies (el pitjor es k ja en se d més d'un k ha passat les proves).
Deu els cira i ells els junta k diuen, els policies son una colla d delincuents uniformats.
Sindicat