Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Disfressats de censura per Carnaval
25 gen 2005
Alguns catòlics de la zona, del Camp de Tarragona, estan esvalotats. Ara que tenen bisbe de l'Opus, les seves postures integristes han ressorgit amb força i esperonades per la caverna que viu dins la dreta del PP i voltants i a la Conferència Episcopal Espanyola, han sortit al carrer i han volgut tornar a intervenir en la vida de totes i tots. El Carnaval els ha portat a vestir-se de censors i s’han pres tan a la valenta la seva feina que fins i tot han arribat a l’auto de fe, això sí adequat al talant que ara es porta.
    Primer han fet "recapacitar" els del FRAC de Reus (els organitzadors del Carnaval local) i aquests, per boca de la seva presidenta, han rectificat el cartell de Carnaval perquè enmig d'un munt de complements de disfresses que penjaven d'unes cordes d'estendre la roba hi havia el mantell de la Mare de Déu de Misericòrdia. Com que als fidels no els agradava, el mantell en qüestió ha estat substituït per una irònica màscara demanant la llibertat d'expressió. I com que amb això no en tenien prou, a Valls, que tampoc es moquen amb mitja màniga, tampoc els ha agradat el seu i més expeditius, han denunciat una il·ustració que canviava el cap de Jesucrist en un sant sopar pel del dimoni i a dos dels apòstols els posaven la cara de dos regidors vallencs. No contents amb la denúncia i per tal que ningú s'escapés de la crema -mai més ben dit- el rector de la parròquia Mare de Déu del Lledó va cremar públicament a les misses dissabte 22 de gener i l'endemà a les dotze del migdia la portada del diari "El Punt" que reproduïa el cartell blasfem.
    Mentrestant, des de Roma Moribúndia, el papa de torn s'ha pronunciat contra els condons, les parelles gais, el PHN i a favor de la unitat d'Espanya... com no podia ser d'una altra manera. Contra això només? No, la principal crítica del que porta la franquícia del Déu aquest a la Terra ha anat dirigida contra el laïcisme que diu que diu que promou el Govern de Zapatero. És lògic, en una societat laica aquest protagonisme que donem a una de les religions que es viu aquí (la que té més socis però no per això l'única) no se'ls donaria i les cremes de diaris quedarien relegades al que són, actes d'incontinència i intolerància de persones que ni tan sols tenen sentit de l'humor l'únic dia de l'any que quan cremaven més coses que diaris ens deixaven riure del Poder.

This work is in the public domain

Comentaris

lectura refrescant
25 gen 2005
des de la karatepunk un reconeixement a la gent de Tarragona i un convit a visitar les nostres pàgines. Humor, ball i coctels molotov de caipirinha de Mataró.

el karatepunq i la fi dels dies:
http://usuarios.lycos.es/pepetmerda/
El karatepunq i l`estudi dels joves jovenivols:
http://usuarios.lycos.es/produccionsgamberres/
El karatepunq en programa de ràdio:
http://usuarios.lycos.es/maximumclatellot/corporativa11/
El pamflet de la karatepunq:
http://personales.ya.com/espitregat/
ARRI!
Re: Disfressats de censura per Carnaval
25 gen 2005
molt bones aquestes pàgines. Per cert, qui era san Toribio?
Re: Disfressats de censura per Carnaval
25 gen 2005
jo conec l´"oye nen!", al penedès arriba alguna cosa, pero si li ha de donar molta més tirada.. ;)
Re: Disfressats de censura per Carnaval
28 gen 2005
és vergonyós que no sàpiguen distingir el que és una broma. No tenen sentit de l'humor....
Sindicat Terrassa