Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Mocions en defensa del Cabanyal i en contra de l'AVE
24 gen 2005
Mocions_consell_de_govern.doc
Mocions consell de govern.doc (28,5 KiB)
La CEPC presenta al Consell de Govern de la Universitat de València, mitjançant els 2 membres que hi té dins d'aquest òrgan, dues mocions que seran discutides el dimarts 25 de gener.

Aquestes mocions tracten dues questions que a hores d'ara estan molt candents dins la societat valenciana:
a) La primera moció és una referida al Cabanyal i que des de la CEPC presentarem per tal que la Universitat de València es posicione en la defensa d'aquest barri històric de la ciutat de València. Es necessita aquest suport ara més que mai, ja que la proximitat de la Copa Amèrica i la sentència del TSJCV on es donava llum verda al projecte de l'Ajuntament, tornen a posar en perill aquest barri: ull de mira de l'especulació des de fa ja molts anys.
b) La segona moció vindrà referida a la polèmica sorgida arran de l'AVE Madrid-València que haurà de travessar molts pobles de l'horta de València. Aquesta moció la veiem ara més necessària que mai per tal de deixar clar que a València no necessitem aquest mitjà de transport elitista i per demanar a les autoritats competents unes majors infrastuctures per millorar els actuals serveis de ferrocarils. A més volem deixar clar també l'impacte ambiental que suposa aquestes obres pels pobles de la rodalia de València.
Amb aquestes mocions des de la CEPC refrendem el nostre compromís de portar dins de la Universitat les lluites socials que es porten a terme al nostre entorn.

LA LLUITA CONTINUA!!!
VISCA LA TERRA!!!
CEPC-Universitat de València
24 de gener del 2005
www.coordinadora.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa