Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
L'escòria d'UGT-Presons davant l'atac al CIRE
24 gen 2005
Comunicat del sindicat 17/1/05

La detonació, aquesta matinada, d’un artefacte explosiu a les portes del CIRE, així com la col.locació d’un altre que no va arribar a esclatar, suposen un salt qualitatiu important en l’activitat dels grups anarco-feixistes defensors de les màfies d’extorsió que operen en els centres penitenciaris. L’únic precedent, l’enviament d’un paquet bomba fa uns anys a la seu d’un sindicat, presumptament per part de radicals italians, no havia tingut, fins avui, continuïtat.Tanmateix, aquest salt no ha d’estranyar ningú. Durant anys, aquests grups, dels quals sempre se’ns havia dit que estaven perfectament controlats i identificats, han pogut actuar amb absoluta impunitat, insultant, difamant i amenaçant els treballadors penitenciaris, sense que des de l’Administració s’hagi mogut un dit per a depurar les responsabilitats penals dels seus capos. Els darrers mesos, era evident l’augment de la seva agressivitat, amb contínues amenaces de mort contra responsables del nostre sindicat en particular i contra el nostre col.lectiu en general.
Esperem que, ara que l’agressivitat d’aquests grups ha anat dirigida contra una de les joyas de la corona de l’Administració, aquesta reaccioni i no mostri la indiferència de que ha fet gala quan érem els treballadors el blanc dels atacs d’aquests assassins en potència (què hauria passat si alguna persona hagués passat per davant de la porta del CIRE quan es va produir l’explosió?). Potser és hora també de que reflexionin sobre la utilitat de la seva política de donar munició ideològica a aquests grups, difonent públicament acusacions sense base real contra els treballadors penitenciaris i fent el joc als portaveus externs dels grups d’extorsió que volen fer-se amb el control de les presons catalanes.El Sindicat de Presons de la UGT vol mostrar la seva solidaritat amb els treballadors del CIRE, els quals ja van haver de patir fa uns mesos un assalt per part d’aquests feixistes indesitjables, sense que ens consti que s’hagi practicat cap detenció per aquest assalt, i sense que l’Administració hagi adoptat mesures per a garantir-los que poden prestar el seu servei de forma segura.Per últim, fem una crida a tota la plantilla per a que extremin les mesures de seguretat en els seus desplaçaments i en totes les seves activitats, ja que, lamentablement, som objectiu prioritari per a aquests criminals i no podem confiar en la protecció d’una Administració que, de forma sistemàtica, mostra una absoluta indiferència en tot el que es refereix a la nostra imatge i la nostra seguretat.Sindicat de Presons FSP-UGT Catalunya

Barcelona, 17 de gener de 2005

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'escòria d'UGT-Presons davant l'atac al CIRE
24 gen 2005
Anim companys i continueu amb la lluita!!!. El CIRE s'ha de suprimir i resulta obvi que el canvi no es farà des d'UGT.
Fora les presons!!
Acabem amb el negoci dels burgesos catalans i espanyols que han decidit vendre fins i tot la sang dels presos!!!
Re: L'escòria d'UGT-Presons davant l'atac al CIRE
24 gen 2005
Mort als sindicats del poder i del capital!! Com putes s'atreveixen a qualificar els atacants d'anarco-feixistes? Es que aquesta gent mai no han anat a l'escola o resulta que per fer-te de l'UGT has de ser imbècil?

Endanat companys, mort als opressors!!
Re: L'escòria d'UGT-Presons davant l'atac al CIRE
24 gen 2005
I pregunto ... quan es solidaritzen amb els treballadors del CIRE, amb qui s'estàn solidaritzant? amb els presos?.

Estaría bé que es sindiquesin els presos a l'UGT, i anar a les reunions del comite d'empresa del CIRE amb els carcelers.

Perque l'UGT està per els drets dels treballadors no?
Re: L'escòria d'UGT-Presons davant l'atac al CIRE
24 gen 2005
Fijaros que siempre habla de los trabajadores del CIRE y nunca del CIRE (¿lo "joya de la Corona" es una alusión?) Al CIRE como empresa ni lo critican ni lo defienden.
Re: L'escòria d'UGT-Presons davant l'atac al CIRE
24 gen 2005
Bé a ningú no ha d'estranyar aquesta gent d'UGT presons ha passat per una colla de sindicats sovint amb filiació pseudo-feixista (i no sé pq he fotut el pseudo).

I é pel que preguntava si l'UGT està pels drets dels treballadors dir-li que llegeixi més els diaris, o que ho faci més criticament. UGT està per vendre viatges, fer hipteques, pactar amb la patronal, comprar seus que semblen bancs, fer-se fotos amb el rey, en rajoy o qui calgui, per apoiar al PSOE en tot...

Però UGT presons és quelcom de molt més obscur, està per netejar la cara d'uns funcionaris de presons sàdics, partidaris de la pena de mort, els quals estan sota sospita de maltractament (i lo de sota sospita és que tenen moltes denúncies però ningú vol investigar, a veure si hi hauria un Guantanamo Català?)... desprès de molts escandols es van passar a UGT presons i així salvaren la cara devant les sospites de la seva ideologia ultradretana, que els feia a ulls de tots uns carcelers massa entusiastes, vaja que hem confiat la vida de sers humans a uns sàdics. Per tremolar.
Re: L'escòria d'UGT-Presons davant l'atac al CIRE
24 gen 2005
Que desvergüenza y cuanta hipocresía.
Aquí, en esta historia, creo que mucha gente tiene claro quienes son los matones del tres al cuarto. Cuando lo de Quatre Camins, no reclamaban investigación alguna, al contrario, allí exigían impunidad.
els carcellers no són obrers
24 gen 2005
jo des que vaig vore els fills de puta de ugt-ccoo protegint els antidisturbis devant de delegació del govern, amb el puny en alt i cantant la internacional (!) que ja vaig acabar de tenir clar que aquesta escòria no són sinó la continuació del sindicat vertical
Re: L'escòria d'UGT-Presons davant l'atac al CIRE
24 gen 2005
U.G.T. !ESTAIS SEMBRANDO ODIO Y RECOGEREIS RABIA!
SALUD Y ANARKIA
Re: L'escòria d'UGT-Presons davant l'atac al CIRE
24 gen 2005
no critican al CIRE porque se llevan un pique bastante fuerte con Albert Batlle en concreto y Serveis penitenciaris en general.
Sindicat Terrassa