Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Navarro, Arribas i Pérez.... on sou?
22 gen 2005
PSC+ERC+ICV=CAPITALISTES AL PODER!
Aquests dies des de les forces de l'oposició a l'Ajuntament, s'està denunciant la crisi interna que arrossega el tripartit municipal, format pels partits “d'esquerra�. Convergència i Unió parlava aquest dijous d'una greu inactivitat política. Certament tenen raó. Només dos exemples que donen fe als greus problemes pels quals passa el tripartit: a la tinenta d'alcalde Anna Sala (la qual va anunciar la seva renúncia el passat 15 de novembre de l'any passat), encara no li han trobat un substitut. I la situació d'en regidor de Comunicació, Ramon Bosch no és més diferent a la d'Anna Sala. El passat desembre va accedir a ocupar un càrrec a la Generalitat, tot mantenint a l'Ajuntament el seu càrrec de regidor, però sense cartera, cosa que obliga a l'alcalde a trobar-li un altra substitut, que hores d'ara tampoc existeix.

No és gens difícil pensar que el tripartit no passa per un bon moment. La situació de desgovern de l'alcalde, Pere Navarro (PSC), que no es capaç de posar ordre entre els seus socis de govern, Ramon Arribas (ERC) i Manel Pérez (ICV), o els greus problemes d'equilibri del poder, demostren que governar no és una tasca fàcil, menys si has de fer-ho amb persones tan diferents. Tampoc ajuda gaire el complicat organigrama que l'alcalde va haver d'implantar precisament per acontentar els seus socis. En paraules de CiU “Pere Navarro ha esdevingut presoner d'un un organigrama pensat en el repartiment de poder entre els tres socis del Govern, però també dins del PSC�.

Esperem que l'alcalde solucioni el més aviat possible aquestes divisions internes, perquè sinó els ciutadans serem els perjudicats. Aquesta ciutat no pot esperar més.
Mira també:
http://www.esfazil.com/kaos/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Navarro, Arribas i Pérez.... on sou?
22 gen 2005
Perdoneu, però ha faltat dir que aquest article està parlant en tot moment del tripartit de l'Ajuntament de Terrassa, no de la Generalitat, tot i que també podriem parlar i força....

salut!
Sindicato Sindicat