Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: globalització neoliberal
CONCERT contra la constitució Europea
22 gen 2005
La Flama - Assemblea de Joves de Nou Barris organitza el proper dissabte 29 de gener, un concert per reivindicar el No en el referèndum de la constitució europea del 20 de febrer.
Actuaran les ESKORTUM i DJ. Línia Groga.

Lloc: Casal de Joves de Prosperitat.
c/ Joaquim Valls, 82. Metro Via Júlia (L4)
constit.JPG
Aquest concert s'enmarca dins l'agenda d'activitats de Nou Barris, de rebuig al tractat, que anirem concretant els pròxims dies.
Mira també:
http://www.laflama.cjb.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CONCERT contra la constitució Europea
22 gen 2005
El veterà grup de hardcore reivindicatiu català Inadaptats (http://botiboti.org/grupsweb/inadaptats.htm) comença a posar fi a la seva trajectòria musical. Avui a la nit, (http://www.santperederibes.org) un Sant Pere de Ribes (Garraf) en festa major d'hivern acull el primer de la mitja dotzena de concerts de comiat que té previst fer aquesta banda de referència de Vilafranca del Penedès. El concert es fa a la Nau del Ger, a les deu de la nit.
Després de Sant Pere de Ribes, i abans del concert de comiat pervist per a la fi de maig a Vilafranca, la formació passarà per Londres, Leds i Bradford, i per un festival antifeixista a Ginebra (Suïssa).
Inadaptats (http://www.geocities.com/festasi/inadaptats.htm), que s'autodefineix com un col·lectiu político-musical contrainformatiu amb l'objectiu d'estendre la utopïa als Països Catalans, es va donar a conèixer el 1992 amb 'Crítica social', i d'aleshores ençà ha editat sis treballs discogràfics. El darrer és 'Homenatge a Ovidi' (Bullanga)(http://www.bullanga.com/catala/index.html), dedicat a la figura i l'obra d'Ovidi Montllor, desaparegut justament fa deu anys.
Sindicato Sindicat