Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Una visió sobre el futur de l'okupació
21 gen 2005
Davant la campanya anti-okupació que ha engegat el tripartit i la societat, cap a on anem?
Desde la victòria del tripartit, els deallotjaments no han parat d'augmentar. O directament et tapien la porta, o envien macarres per fer-te por. La consellera Tura emprén una croada contra els okupes i la seva violència, que és l'únic que saben veure en el moviment. Amb una situació tan poc esperançadora, espero no veure disminuïr el nombre d'okupacions sinó al contrari.

Perquè l'okupació és un dels sistemes per aconseguir l'autogestió, necessitem d'aquests espais on poder desenvolupar les nostres activitats en el nostre dia a dia contra el capitalisme i els seus amics, plataformes desde on rescatar a la gent que s'ofega en el seu dia a dia carregat de cadenes i obligacions. Hem de seguir creant biblioteques, tallers, xerrades, videos, revistes, en definitiva, crear un teixit social prou fort per poder actuar amb vertadera eficàcia. I és per això que ens volen fer fora. Perquè és perillós que les nostres idees arribin a arrelar entre la gent.
Ànims!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una visió sobre el futur de l'okupació
21 gen 2005
El moviment okupa ha de crear, construir, ensenyar, mostrar, fer riure, fer pensar, ajudar, informar...

Malauradament, i per sort del poder i del mal gobern, aquí io allà, ja saben com tombar el contrincant, abans de pujar al "ring"...per exemple, el 23-D a la mani d'en Roger...Mal govern 5, Moviment antisistemA 0 (la meva opinió).

Salut REvolució i sempre endavant!
Re: Una visió sobre el futur de l'okupació
21 gen 2005
els okupes no sou el melic del mon, més humilitat
Re: Una visió sobre el futur de l'okupació
21 gen 2005
violència? Per a violècnia la que s'exerceix quotidianament contra els infants, però ningú s'indigna per això perquè està institucionalitzada i socialment aceptada, i no parlo només de la violència física sino sobre qualsevol forma de càstig, amenaces, abandonaments, humiliacions...
Re: Una visió sobre el futur de l'okupació
22 gen 2005
llibertari, pero be que tampoc la justifiquem, no?

si pero, tots som okupes perque tot el món és propietat d'algú.
Re: Una visió sobre el futur de l'okupació
22 gen 2005
No son el melic del món però és un organ secretor de canvis, un órgan que funcionalment s'oposa de front al sistema establert, a l'ordre imperant que sempre explota i oprimeix.

Salut Revolució
Re: Una visió sobre el futur de l'okupació
23 gen 2005
L'okupacio es una eina, ni mes ni menys.
Quant a si l'autogestio funciona a les cases okupades...

Per mi vendre i comprar mercaderies (birra, per exemple), cobrar entrades als concerts i etc etc no és ben bé autogestio
Sindicat Terrassa