Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Més de tres ocasions municipals per salvar La Violeta
21 gen 2005
El passat dijous 13 de gener durant la roda de premsa en què l'alcalde de Barcelona, Joan Clos, va oficialitzar la titularitat pública de l'antic edifici del Casino La Violeta, el regidor Martínez va lloar l'actitud de l'empresa immobiliària però va tenir paraules dures per la Mútua d'Industrials y comerciantes de Gràcia, anterior propietària de La Violeta. "Els anteriors propietaris es van negar rotundament a negociar amb el Districte", va assenyalar Martínez. Però el cert és que aquesta rotunditat és relativa ja que diverses fonts consultades, tant del Districte de Gràcia com de la Mútua, assenyalen que el Districte va tenir la possibilitat de comprar La Violeta més de tres cops i sí que hi van haver diverses reunions per negociar.
Mira també:
http://www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Més de tres ocasions municipals per salvar La Violeta
21 gen 2005
El Clos i el PSC es van apropiar d'aquest tema, realment ens han ben enganyat a tots, aquest de l'ass. de veïns si ja ho sabien són uns manipuladors.

el proper acte de campanya de l'ajuntament se'l faran ells solets, jo ja no hi penso anar més a cap convocatòria seva, si juguen a això
Re: Més de tres ocasions municipals per salvar La Violeta
21 gen 2005
Escolta nano, abans de desqualificar i d'anar de superradical et podries passar per alguna reunió de la Comissió Salvem La Violeta o per l'Ateneu La Torna i sabries que ara comença la lluita de veritat, per defensar un ús social i col·lectiu (no municipal, ni tècnic) de l'espai, així com que l'espai del bar segueixi sent de les mateixes característiques: un dels pocs llocs que queden al barri on joves, treballadors i gent gran es poden trobar, fer unes cerveses, jugar als futbolins o menjar alguna cosa plegats i a preus assequibles.
És molt fàcil anar d'aquest pal i no moure un dit, però si no ho coneixes ni saps com està el tema, com a mínim no despotriquis. Seguint la teva màxima avui en dia la Violeta seria un bar/restaurant de pasta i els pisos d'adalt lofts de luxe. El poc que ens hem mogut el que ens hem mogut ha fet que l'Ajuntament ho comprés. Ara els hi hem de fer veure que no s'han apuntat una medalla sinó un problema, i això s'ha de fer entre tots i totes. Amb ajuda de gent com tú segur que ho aconseguirem!

Un de la Comissió Salvem la Violeta que vol que segueixi sent el que és amb més gent, associacions i col·lectius del barri.
Sindicat