Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
La Terra Alta es defensa. Ni macro-parcs eòlics, ni alta tensió.
21 gen 2005
REUNIÓ de VE�NS de la TERRA ALTA:
Dissabte 22 de Gener, a les 8 de la tarda
al cinema del Casal de Corbera d’Ebre (Terra Alta, Tarragona).

NI CENTRALS EÒLIQUES, NI L�NIES D’ALTA TENSIÓ!

CNT-AIT de Tarragona.
La CNT-AIT del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre convoca els veïns i veïnes de la comarca de la Terra Alta (Tarragona) a una Reunió Comarcal per informar sobre els diversos projectes d’instal•lació de macro-parcs eòlics i una línia d’alta tensió que la Generalitat pretén imposar a la comarca i alhora, per debatre i acordar les properes mobilitzacions per defensar-nos d’aquesta greu agressió que posa en perill el futur del territori, i especialment el dels més joves. La Reunió de Veïns dels Pobles la Terra Alta es celebrarà el dissabte 22 de gener al cinema del Casal de Corbera d’Ebre (Terra Alta, Tarragona), a les 8 de la tarda.

La convocatòria d’aquesta Reunió Comarcal fou acordada a la concorreguda reunió comarcal del dia 18 de desembre, convocada per la CNT-AIT i celebrada a Corbera d’Ebre. Des de la CNT-AIT del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre demanem a la Generalitat de Catalunya l’aturada immediata de tots els projectes eòlics i de qualsevol intent d’instal•lar una línia d’alta tensió a la Terra Alta.

CNT-AIT del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Terra Alta es defensa. Ni macro-parcs eòlics, ni alta tensió.
21 gen 2005
Amunt companys!

Endevant amb la lluita. Per la força dels alguments, contra els arguments de la força!

Abraçades des de Mataró.

Salut, pau i federalisme! "Gxis la revido"
Re: La Terra Alta es defensa. Ni macro-parcs eòlics, ni alta tensió.
21 gen 2005
Ja veiem que no saps ni escriure. Massa esforç. Una feinada per a fer una frase, `pero despres les multiplica la maquina. Volia preguntar-te a qui diue TROLL en aquest cas concret. Espero no cansar-te molt la neurona sifilitica aquesta que et queda.
Re: La Terra Alta es defensa. Ni macro-parcs eòlics, ni alta tensió.
21 gen 2005
Per la conservació de la naturalessa en armonia amb la vida als pobles. No a les infraestructures creades per alimentar les grans urbs, alienes a la realitat rural. Mai s'aixecara una sola torre d'alta tensiò per sobre d'una terra que tot i ser la més pobra de catalunya no es deixarà ensarronar!!!!
Re: Salvem la Terra Alta
21 gen 2005
Prou especulació a la Terra Alta:les centrals eòliques trinxaran un dels darrers paradissos que hi ha a Catalunya.És que sempre han de pagar els plats trencats d'una mala ordenació territorial les comarques del sud de Catalunya?
Re: Més de 400 molins de més de 100 m d'altura
22 gen 2005
En aquest" affair ",a part dels promotors eòlics,hi ha tota una colla d'alcaldes que es dediquen a intoxicar a la gent dels seus pobles amb arguments com ara:els beneficis que comportarà la instal.lació de les centrals per als seus municipis.El caciquisme continua essent present a la Terra Alta com ho era en ple segle XIX .Els cacics rebran en forma de diners la seva part del pastís i la ferralla eòlica restarà per sempre a les carenes emblemàtiques d'aquesta maltractada comarca.
Re: La Terra Alta es defensa. Ni macro-parcs eòlics, ni alta tensió.
22 gen 2005
Jo penso, que estaria bé que per una vegada a la vida els Països Catalans, deixessin de ser Barcelona i Rodalies, a la Terra Alta existim i estem farts de ser el cul de tot.

Per què no els fiquen a l’Empordà els ventiladors???? Que passa que allà no fa vent? El que passa és que allà hi ha pasta, hi van tots els polítics a passar les vacances i la gent ho considera com a Zona Intocable! I terreny què? A Collserola no hi ha terrenys per ficar Ventiladors??? No cal que contesti aquesta pregunta, oi????
Quan no són ventiladors, són Nuclears, quan no abocadors, quan no ens retiren ajudes per l’agricultura, quan no, hi ha incendis els quals a ningú preocupen.

Algú a escrit que la Terra Alta és un dels pocs Paraisos que queda, doncs si! Sóm la comarca economicament més pobra, però la riquesa cultural, social i humana que tenim no la supera cap comarca dels PPCC. Segurament sóm la comarca on hi ha un percentatge de gent més alt que parla el català, segurament som la comarca on les tradicions estan més arrelades, segurament som la única comarca que més o menos tots ens coneixem, segurament som de les poques comarques completament orgulloses de ser qui som i com som, i segurament som la única comarca a quin ningú hi para atenció, la única que tot el que té es perquè la seva gent s’ho ha currat, la única que la majoria de gent per molt catalana i independentista que sigui no te ni puta idea d’on està situada, i la única que desgraciadament necessita l’ajuda d’aquells no la tenen en compte per res.

Suposo que hi ha alcaldes de tota mena, jo només conec el meu, i penso que no és tant correcte el que ha escrit algú dient que els alcaldes fan tal o fan qual, no. La vida de pagès molt dura, i no està gratificada, si tu tens un terreny on hi tens plantats 100 avellaners, que després de treballar tot l’any per la collita d’aquests només pots treure per el gasoil del tractor o potser en una mica de sort cubriràs per pagar els productes per ansofatar els voltants de l’arbust, i, llavors ve un senyor i et diu, que en aquell terreny on tu només i tens perdues, ell t’hi fica 3 ventiladors que cada any et donaran tres centes mil peles, que fas? Ets pagès, estàs cansat de tot, ningú et fot ni puto cas, et fots de gana pq les avellanes de Turquia són més barates i evidentment no comprarem més car encara que sigui del país. Què fas?

Jo no vull ventiladors!!! De cap manera!!! És la MEVA TERRA! I n’estic fins als ous d’haver de soportar-ho tot i callar!!!!!! Però entenc al pagès que ha dit que si, no comparteixo la seva opinió però l’entenc!!!!!

Deixeu-vos de mirar el melic i uniu-vos a nosaltres, sols no podem i ens tornaran a guanyar!!!! Sóm un país? Doncs no deixem sol al més feble!!!!!!!!
Re: La Terra Alta es defensa. Ni macro-parcs eòlics, ni alta tensió.
22 gen 2005
Per a Rosa de La Fatarella:darrere de tot això hi estan el president del consell comarcali alcalde d'Arnes:Xavier Pallarés,l'alcalde del Pinell,el de Prat de Compte ,el de Bot,el de Vilalba,el de Corbera,el de Gandesa,el de Caseres,el de Batea ,el d'Orta,el de la Pobla,i fins i tot el del teu poble,és a dir tots!!!!.Això sí amb diferents graus pel respecte al territori ......els ajuntaments governats per ciu són molt més agressius.Jo et pregunto:i estan o no els alcaldes a favor de malmetre la comarca, amb el vist i plau de quatre pagesos que tocaran uns diners miserables que hipotecaran per sempre el futur de la Terra Alta?.Informa't de qui té el poder a la teva comarca i de com actuen.Si no vols molins a la comarca comença per veure i sapiguer qui hi col.labora en la seva destrucció.
Re: La Terra Alta es defensa. Ni macro-parcs eòlics, ni alta tensió.
22 gen 2005
Molts ànims a la gent d'aquesta terra, castigada històricament i considerada la comarca més pobre de Catalunya. Sembla mentida que amb el passat històric que tenen aquestes terres i l'oblit impresionant per rescatar-la i difondre-la, l'únic pel que es preocupen és el de sempre, com destrossar-la, com fer-la "productiva" a la seva manera, com imposar-los el que a la ciutat ja no cap. L'especulació afecta directament a tots els nivells la nostra terra, hem de fer xarxes de defensa per preservar el territori i plantar cara a la bogeria constructora, encara que vagi pintada amb els colors del fals ecologisme. La Terra Alta mereix un respecte que mai han tingut les autoritats, és en aquesta terra on es van defensar les llibertats del nostre poble a sang i foc, i on la memòria de milers i milers de combatents continua amagada per glòria de la transició i el "consens democràtic". En record de tots ells i per la dignitat d'una terra lluitadora, fora especuladors ambientals.
Sindicato Sindicat