Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
I Assemblea Nacional de L'ESPAI JOVE
21 gen 2005
El Jovent Sindicalista
dels Països Catalans
Plantem cara!
plantemcara.gif
El dia 26 de febrer d’enguany, l'Espai Jove de la Intersindical-CSC celebrem la nostra 1a. Assemblea Nacional, a les Cotxeres de Sants de Barcelona. L'Assemblea Nacional és l'esdeveniment més important en la vida de qualsevol sindicat, i en el cas nostre ho és especialment.

Només cal veure totes les qüestions que hi hem de debatre per adonar-nos de l’enorme trascendència que aquesta Assemblea Nacional tindrà en el futur de la nostra organització. Les 3 ponències que s’hi presentaran definiran els objectius i les estratègies a seguir durant els propers anys, de la mateixa forma que el nou Secretariat Nacional es responsabilitzarà que es compleixin.

Així, des de la definició d’un nou model organitzatiu que ens permeti consolidar l’actual procés de creixement, fins a la concreció d’una política i acció sindical jove, solidària, nacional i de classe que interactüi eficientment amb els sindicats que conformem la Intersindical-CSC.

Per aquest motiu, doncs, et demano la teva participació en l'Assemblea Nacional. Participació que pots fer efectiva de diferents formes: sent delegat, presentant esmenes a les ponencies base, ajudant en l’organització, etc.

Les ponències base, pots llegir-les o descarregar-les a la pàgina web de la Intersindical-CSC (www.intersindical-csc.org/joves/congres.htm),
i si no tens internet, pots trucar- a la nostra seu nacional tot demanant per Marc Faustino (934.813.660) i te les enviarem a casa per correu postal.

Finalment tens adjuntat el Calendari assembleari i Ordre del dia de la Assemblea Nacional. En els propers dies ens posarem de nou en contacte amb tu per confirmar la teva assistència.

L'Assemblea Nacional és molt important. No hi faltis. T’hi esperem.

Fraternalment,

Sergi Perelló i Miró
Portaveu Nacional de l'Espai Jove de la Intersindical CSC
Mira també:
http://www.intersindical-csc.org/joves

This work is in the public domain

Comentaris

Re: I Assemblea Nacional de L'ESPAI JOVE
21 gen 2005
NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
Sindicat Terrassa