Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El CSO La Discòrdia del Barri del Carme (l'Horta) amenaçat de desallotjament
20 gen 2005
El CSO La Discòrdia del Barri del Carme amenaçat de desallotjament
El CSO La Discòrdia està patint les darreres setmanes amenaces de desallotjament per part de la policia local de València. Les amenaces començaren el dia 7 de Gener amb identificacions de la gent que treballava al nou CSO del Barri del Carme i la demanda de la policia municipal d'abandonar l'edifici per les bones ja que, segons ells, en breu seria la Policia Nacional la que actuaria. Davant la negativa ferma de l'assemblea del centre social d'abandonar l'espai, la Policia Local ha començat a actuar en la foscor segons han informat els veïns del barri: el 10 de Gener arrenquen els panells informatius on s'informava de les activitats del CSO i d'altres col·lectius alternatius valencians; el dia 13 la Policia Local torna a la càrrega i lleva els cables de la llum per tal d'aturar l'activitat de La Discòrdia.

Així i tot, l'Assemblea de la Casa es posà en marxa i feu possible que l'activitat continuara, restaurant-se allò trencat per la policia local i així el dia 14 pugué desenvolupar-se sense problemes la Jornada Informativa al voltant de la Constitució Europea, preparada per la Campanya dels Països Catalans contra la Constitució Europea; el dia 15 dos militants autònoms històrics pugueren explicar-nos la història sobre els grups autònoms dels Països Catalans i Occitània; i el dia 16 es feu sense problemes el menjador pro-preses i després hi hagué una xerrada al voltant de la lluita dels piqueters argentins i l'okupació de fàbriques a aquest país. De la mateixa manera les cafetes i l'activitat diària del CSO es desenvolupa amb normalitat i des de l'Assemblea de La Discòrdia s'ha declarat mitjançant un comunicat que s'agraeixen totes les mostres de solidaritat i s'assenyala a més que la millor manera de solidaritzar-se amb el projecte és mitjançant la implicació tant en les assemblees setmanals com en el treball constant per acondicinar l'espai i fer possibles nous projectes.

This work is in the public domain

Comentaris

NO crear alarma innecessaria
21 gen 2005
He llegit varies vegades aquest missatge, i després de parlar amb alguna gent d'allà pense que la cosa no està com per anar creant alarma. Els desallotjaments segueixen un procediment legal que en aquest cas encara no s'ha començat, per tant, és millor continuar tranquilament amb la feina, sense paranoies, ni desperdiciar forces en pensar en un imminent desallotjament. Cal continuar amb les activitats i no estendre la por i la paranoia, o això ens impedirà que fem el que realment ens interessa, i això és construïr un centre social.

Salut i molta sort.
Re: El CSO La Discòrdia del Barri del Carme (l'Horta) amenaçat de desallotjament
21 gen 2005
De totes maneres està molt bé que es vagi informant de la pressió a la que està sotmès el CSO La Diskòrdia. Em sembla perfecta l'actitud que estàn tenim la gent que se la curra: Denunciar tots els actacs de la policia local i seguir amb les activitats programades, alhora que manifesten la seva resolució ferma de no abandonar l'edifici.
Felicitats per la gent de la Diskòrdia i solidaritat activa a la gent que lluita d'aquesta manera. Ni un pas enrera.
Sindicat Terrassa