Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Alliberem els Estats Units!
20 gen 2005
Davant la presa de possessió d'en George W.Bush, una mica de sentit de l'humor: Visiteu la web de la Campanya Catalana per Alliberar els Estats Units! Uniu-vos-hi! Difoneu-la! O no!
marx03.gif
Visiteu: http://freetheusa.blogspot.com !

Els resultats electorals van ser un desastre... Els de molts llocs, però també els dels Estats Units, el darrer 2 de desembre. Els que havíem pecat d'il·lusos i pensàvem que allà s'enduria un clatellot el fatxa d'en Bush ens´vàrem endur una decepció majúscula. I el planeta i els seus habitants... bé, hem begut oli!

Però no deixarem que les coses quedin així! Inspirats per la pàgina http://www.sorryeverybody.com , on els pobres nord-americans que no secunden el règim feixista d'en Bush es disculpen amb la resta del món, i per una certa aparició d'en Guifré el Pilós disfressat de Che Guevara, vam decidir fundar la CATALAN CAMPAIGN TO FREE THE USA (qui som? no us ho diré, fins i tot el freakisme té codi deontològic...)

En tot cas, i en clau de conya, es tracta d'expulsar energia negativa en forma d'exabruptes contra l'imperialisme feixista ianqui, i aportar energia positiva en forma de comentaris de suport als ciutadans americans atrapats rera les línies dels marines, la navy, la guàrdia nacional i el chuck norris.

Tot plegat té més sentit avui que els americans coronen l'emperador Darth Bush... ALLIBEREM ELS ESTATS UNITS! Volem una Plaça Roja a Washington! Enviem-hi el cos de Marines dels Mossos d'Esquadra!

Ah, el nostre desconeixement del lakota, l'arapahoe i altre llengües pròpies del país en qüestió, així com la vocació internacional de la campanya, ens ha forçat a escriure-ho tot en el nostre anglès macarrònic. Salut!

www.freetheusa.blogspot.com
Mira també:
http://www.freetheusa.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alliberem els Estats Units!
20 gen 2005
I contra l'imperialisme feixista espanyol no en dieu res?
Re: Alliberem els Estats Units!
20 gen 2005
Que s'esperin; primer ens haurem d'alliberar nosaltres del nostres opressors després ja en parlarem de la lluita internacionalista
Re: Alliberem els Estats Units!
20 gen 2005
Ei, no entenc al pesadet/pesadeta del "fora trolls d'indymedia". Què li sembla malament, concretament, de la notícia? Que no té sentit de l'humor? Que potser és ell, el troll?
Indybarcelona: rejuveneciendo el comunismo
20 gen 2005
Sindicat